مقاله تشخیص خیار سالم از ناسالم با استفاده از موج فراصوتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص خیار سالم از ناسالم با استفاده از موج فراصوتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص خیار سالم از ناسالم با استفاده از موج فراصوتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص خیار سالم از ناسالم با استفاده از موج فراصوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص خیار سالم از ناسالم با استفاده از موج فراصوتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

خیار پیش از برداشت در معرض بیماری ها و آسیب های مختلفی قرار دارد و تنش های فراوانی نیز از زمان برداشت خیار بر آن وارد می گردد. این تنش ها و آسیب ها می توانند تنش های مکانیکی، تنش های سرمایی و آسیب های داخلی باشند که منجر به خرابی های سطحی و داخلی مختلفی می گردند. این خرابی ها می توانند به طور چشم گیری از کیفیت محصول برداشتی بکاهند. از لحاظ اقتصادی روش های آکوستیکی برای تشخیص این دسته از خرابی ها کمترین صدمات فیزیکی را برای محصول نسبت به روش های مخرب به همراه دارند. از یک گیرنده و فرستنده ی فراصوتی با فرکانس مرکزی ۲۵ کیلوهرتر برای تشخیص خیار های (دو ژنوتیپ خیار شامل دامینوسجیارسی و سوپردامینوس) سالم از ناسالم استفاده شد. خیار ها پس از اینکه تحت تنش های مکانیکی ضربه قرار داده شدند، موج فراصوتی از راستای عرضی خیار که بین گیرنده و فرستنده قرار داده شده بود عبور داده شد. برای بررسی تاثیر نوع بافت و خرابی های داخلی خیار از ضریب میرایی موج بین خیار سالم و ناسالم استفاده گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که می توان با استفاده از موج فراصوتی نمونه های سالم را از ناسالم با دقت ۹۵ درصد تشخیص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.