مقاله تأثیر تلفیق کودهای شیمیایی و باکتری های محرک رشد گیاه بر عملکرد ذرت علوفهای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تلفیق کودهای شیمیایی و باکتری های محرک رشد گیاه بر عملکرد ذرت علوفهای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تلفیق کودهای شیمیایی و باکتری های محرک رشد گیاه بر عملکرد ذرت علوفهای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تلفیق کودهای شیمیایی و باکتری های محرک رشد گیاه بر عملکرد ذرت علوفهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تلفیق کودهای شیمیایی و باکتری های محرک رشد گیاه بر عملکرد ذرت علوفهای :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی اثر سیستم های تغذیه آلی، تلفیقی، شیمیایی و باکتری های افزاینده رشدPGPR) بر مراحل رشد ذرت علوفه ای رقم سینگل کراس ۷۰۴ در راستای کاهش مصرف کودهای شیمیایی، اصلاح خاک و بهبود وضعیت تغذیه گیاه، در سال ۱۳۸۹ در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا شد. تیمارهای مورد آزمایش به صورت، تلقیح بذرها توسط باکتری های محرک رشد در چهار سطح۰ B ریزوبیوم، آزوسپریلیوم، ازتوباکتر و سودوموناس ،B1 ریزوبیوم، آز وسپر یلیوم و سودوموناسB2 ریزوبیوم، ازتوباکتر و سودوموناس،B3 آزوسپریلیوم، ازتوباکتر و سودوموناس و استفاده از کودهای شیمیایی ازته، فسفره و پتاسه در چهار سطحA0 عدم مصرفA1 – 1/3میزان توصیه شدهA2 -2/3 میزان توصیه برگ بلال، تعداد دانه در ردیف، تعداد دانه در بلال، ارتفاع بوته و عملکرد علوفه در سطح آماری یک درصد معنی دار شد. همچنین سطوح مختلف مصرف کودهای بیولوژیک بر صفاتی مانند: طول برگ بلال، تعداد دانه در رد یف، ارتفاع بوته عملکرد علوفه تأثیر مثبتی گذاشته و در سطح آماری یک درصد معنی دار شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.