مقاله تأثیر سطوح مختلف گوگرد و عصاره کود حیوانی بر جوانه زنی آفتابگردان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف گوگرد و عصاره کود حیوانی بر جوانه زنی آفتابگردان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف گوگرد و عصاره کود حیوانی بر جوانه زنی آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف گوگرد و عصاره کود حیوانی بر جوانه زنی آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف گوگرد و عصاره کود حیوانی بر جوانه زنی آفتابگردان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف گوگرد وعصاره حیوانی بر خصوصیات جوانه زنی آفتابگردان، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار و تیمارها شامل گوگرد در سه سطح صفر (آب مقطر ۰/۰۷۵ ، و ۰/۱۵ گرم و تیمار عصاره کود حیوانی در پنج سطح صفر آب مقطر، ۲۵% و ۵۰% و ۷۵% و ۱۰۰% انجام شد. پتری دیش ها در ژرمیناتور در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد برای روز و ۱۵ درجه سانتی گراد برای شب و در شرایط نوری ۸ ساعت روز و ۱۶ ساعت شب (ایستا ۲۰۰۸ ) قرار داده شدند. نتیجه تجزیه واریانس داده ها نشان داد که بین تمامی سطوح عصاره کود حیوانی از نظر تمامی صفات اختلاف آماری بسیار معنی داری در سطح احتمال ۱% وجود داشت. این نتایج همچنین بیان می دارد که تیمار گوگرد بر صفات درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، میانگین مدت جوانه زنی، بنیه بذر، طول ریشه چه،طول ساقه چه و وزن خشک ریشه چه در سطح احتمال ۱% و بر صفات وزن تر ریشه چه و وزن خشک ساقه چه در سطح احتمال ۵% معنی دار شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.