مقاله بررسی اثر محلول پاشی عنصر بر (B) بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژی میوه سیب رقم رداسپار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محلول پاشی عنصر بر (B) بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژی میوه سیب رقم رداسپار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول پاشی عنصر بر (B) بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژی میوه سیب رقم رداسپار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول پاشی عنصر بر (B) بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژی میوه سیب رقم رداسپار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول پاشی عنصر بر (B) بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژی میوه سیب رقم رداسپار :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کشت سیب نسبت به سایر میوههای معتدله گسترش بیشتری داشته و از زمان باستان در اروپا و آسیا کشت می شده است. لذا استفاده از روشهای نوین قبل از برداشت محصول، کمیت، کیفیت و همچنین میزان ماندگاری این میوه ارزشمند را افزایش داد. لذا این مطالعه در سال۸۹-۸۸ به منظور بررسی اثر عنصر بر روی میزان برخی ازخصوصیات فیزیکی سیب رقم رداسپار در باغ آستان قدس رضوی مشهد انجام شد. محلول پاشی عنصر بر به صورت اسید بوریک در چهار سطح ۰/۰، ۰/۱ و ۰/۲ و ۰/۴ درصد) روی درختان مورد نظر در پنج مرحله و به فاصله یک ماه از یکدیگر صورت گرفت. اجرای طرح در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار انجام گرفت. براساس نتایج تجزیه واریانس، اختلاف معنی داری در میزان برخی از خصوصیات فیزیکی میوه تحت تاثیر تیمارهایاعمال شده مشاهده شد (P<0/001اسید بوریک در غلظت ۰/۲ درصد به طور معنیداری سبب افزایش وزن تر، عرض، ضخامت، حجم، میانگین قطر هندسی و سطح میوه گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.