مقاله بررسی عمر ماندگاری میوه هلو رقم زعفرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عمر ماندگاری میوه هلو رقم زعفرانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عمر ماندگاری میوه هلو رقم زعفرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عمر ماندگاری میوه هلو رقم زعفرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عمر ماندگاری میوه هلو رقم زعفرانی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این پژوهش به منظور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش عمر ماندگاری آنها به بررسی افزایش عمرماندگاری میوه هلو با روش های مرسوم انبارداری پرداخته شد. به طوری که چهار تیمار از نوع هلو زعفرانی(شهرکرد) در نظر گرفته شد. و هر تیمار در ۱۰ تکرار انجام گرفت. یکی از تیمارها را به عنوان تیمار شاهد و سه تیمار دیگر را تحت سه شرایط انبارداری متفاوت با رطوبت و دمای یکسان قرار دادیم. در تیمار اول میوه هلو با لایه ای از پارافین پوشش داده شد و در تیمار دوم میوه ها را در پوششی از سلفون بدون نفوذ هوا به منظور بررسی شرایط اتمسفر اصلاح شده قرار دادیم و میوه ها در تیمار سوم در پوششی از کاغذ و پوشال قرار داده شد. سپس نمونه ها را در قفسه های خشک و در دمای ۴-۱۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۵۰ درصد نگهداری نموده و در مدت زمان ۲۵ روز (طول دوره انبارداری) به طور مرتب توزین شد. نتایج حاصل نشان داد که میوه ها در تیمار دوم شرایط بهتری را از لحاظ کمی وکیفی دارا می باشند و حداکثر دوره نگهداری برای این میوه ۲۰ روز پیشنهاد گردید. نتایج حاصل از این پژوهش می تواند برای افزایش عمر نگهداری میوه هلو با حفظ کیفیت آن به منظور انبارداری و صادرات آن استفاده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.