مقاله بررسی اصلاح الگوی تولید و مصرف خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اصلاح الگوی تولید و مصرف خرما دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اصلاح الگوی تولید و مصرف خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اصلاح الگوی تولید و مصرف خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اصلاح الگوی تولید و مصرف خرما :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بهبود کیفیت و رفع نسبی آلودگیهای رطب مضافتی و همچنین امکان صادرات محصول بهداشتی به بازارهای داخلی و خارجی یکطرح پژوهشی با عنوان بررسی روشمناسببرای ضدعفونی،بسته بندی و انبارداری ارقام تجاری خرمای ایران یکپروژه پژوهشی کاهشرطوبترطب تا حد خود نگهدارنده تحت عنوان مقایسه روشهای مختلفکاهشمیزان رطوبت ارقام رطبمضافتی،کلوته، مردارسنگ و دو پروژه تحقیقاتی در جهت بررسی امکان شستشوی میوههای مضافتی تحت عناوین شستشوی خرمای مضافتی روی درخت در مرحله خارکو اثر آن بر کیفیتمیوه و بررسی امکان رساندن مصنوعی خرمای مضافتی در مرکز اجراء شد. نتایج بدست آمده نشان داد که رطوبت خود نگهدارنده رطبها ی مختلفحدود ۲۲ درصد می باشد و بهترین روشکاهشرطوبترطبها از نظر آزمونهای مختلفحسی، شیمیایی، میکروبی و اقتصادی روشکاهشرطوبت با استفاده از خشککن کابینتی می باشد. برای کاهش آلودگی های سطحی در رطب مضافتی میتوان خوشههای خرما را در اواخر مرحله خلال به روشاسپری کردن با آب معمولی شستشو داد. البته این روشموقعی موثر خواهد بود که آب شستشو بدون کلر باشد و عملیات شستشو در زمان مناسبو بطور کامل روی خوشهها و میوههای سالم صورت گرفته و کل میوهها با دقت شسته شوند. روش دیگر که علاوه بر فراهم نمودن امکان شستشوی میوههای مضافتی در کاهش هزینههای برداشت و خسارت آفات و بیماریها موثر بوده و میتواند بعنوان راه حلی در جهترهایی از عارضه خشکیدگی مفید واقع شود، رساندن مصنوعی خرمای مضافتی است. در این روشخوشههای خرما در یکنوبت و در اواخر مرحله خلال برداشتشده و پساز شستشو و غوطهوری در محلول سرکه در شرایط کنترل شده حرارتی رطوبتی رسانیده میشود. در این مقاله فعالیتهای پژوهشی صورت گرفته در زمینه اصلاح الگوی تولید و مصرفخرما که مرکز تحقیقاتکشاورزی و منابع طبیعی کرمان به اجرا گذاشته است به اختصار بیان می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.