مقاله جذب همزمان Co(II)، Cd(II) و Zn(II) با استفاده از Aspergillus niger در سیستم ناپیوسته از محلول های آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جذب همزمان Co(II)، Cd(II) و Zn(II) با استفاده از Aspergillus niger در سیستم ناپیوسته از محلول های آبی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جذب همزمان Co(II)، Cd(II) و Zn(II) با استفاده از Aspergillus niger در سیستم ناپیوسته از محلول های آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جذب همزمان Co(II)، Cd(II) و Zn(II) با استفاده از Aspergillus niger در سیستم ناپیوسته از محلول های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جذب همزمان Co(II)، Cd(II) و Zn(II) با استفاده از Aspergillus niger در سیستم ناپیوسته از محلول های آبی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این مقاله پژوهشی تلاش شد تا به طور همزمان به جذب زیستی سه یون فلزی روی، کادمیوم و کوبالت از پساب و فاضلاب های آلوده به این فلزات سنگین با استفاده از بیومس قارچی آماده سازی شده Aspergillus niger بپردازیم. با بهره گیری از چهار معادله جذب زیستی دما ثابت لانگ مویر، فرندلیچ، سیپس و تمکین در پی یافتن ضرایب ثابت برای معادلات تعمیم یافته مورد بحث و سپس انتخاب بهترین معادله جذب دما ثابت برای مطابقت با داده های آزمایشگاهی بودیم. نتایج حاکیست که جاذب قارچی آماده سازی شده از قابلیت مناسبی جهت جذب همزمان یون های فلزی ذکر شده در محلول برخودار است. در عین حال با توجه به نتایج حاصل از مدل های مورد بحث با دقت در میزان متوسط خطای مطلق (MARE%) که شاخص انتخاب بهترین نتایج به حساب می آید، انطباق نتایج آزمایشگاهی با نتایج حاصل از اعمال الگوریتم زنتیک با خطایی معادل۶۸۶۹۴% برای روی و ۵۶۰۲۸% برای کوبالت و ۹۲% برای کادمیوم بدست آمد. در مورد فلز روی و کوبالت معادله جذب زیستی دما ثابت تمکین و در مورد فلز کادمیوم معادله جذب زیستی دما ثابت فرندلیچ از مطابقت قابل قبولی برخودار است. تفاوت در نتایج کادمیوم با دو فلز دیگر به خواص متفاوت و بویژه به خاصیت پارامغناطیسی کادمیوم باز می گردد. معادلات منتخب با استفاده از الگوریتم ژنتیک با داده های آزمایشگاهی منطبق و در محیط برنامه نویسی MATLAB نتایج الگوریتم ژنتیک و ضرایب ثابت معادلات حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.