مقاله روشهای رایج تصفیه پسابهای صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای رایج تصفیه پسابهای صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای رایج تصفیه پسابهای صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای رایج تصفیه پسابهای صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای رایج تصفیه پسابهای صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

مدیریت پسماند صنعتی یکی از شیوه های بسیار مناسب برای ایجاد تعامل و پیوند بین صنعت و محیط زیست و کاهش اثرات سو فعالیت های صنعتی در محیط زیست می باشد که چنین مدیریتی با استفاده از روشهای مختلف از جمله پیشگیری از الودگی یا کمینه سازی پسماندها در مبدا تولید و در جاهایی که پسماندها تولید می شوند بازیافت و استفاده مجدد قابل اعمال است واقع شدن ایران در منطقه خشک و کم آب جهان و افت کیفی منابع آب توجه به برنامه های کاهش مصرف تصفیه فاضلاب و استفاده مجدد از آن را به خصوص در بخش صنعت ضروری می سازد به دلیل تنوع گسترده اقلیمی ایران و تاثیرپذیری انتخاب سیستمهای تصفیه فاضلاب صنعتی متعدد محیطی هزینه ای ارزیابی منفی و اقتصادی گزینه های مختلف فاضلاب صنعتی در شرایط مختلف یکی ازمهمترین عوامل موفقیت چنین طرح هایی است. از آنجا که هرمتر مکعب فاضلاب تصفیه نشده می تواند ۵۰ متر مکعب آب را آلوده سازد اگردر زمینه کنترل جمع آوری تصفیه و استفاده مجدد فاضلاب های صنعتی اقدامی اساسی صورت نگیرد پتانسیل آبی کشور به طور جدی در معرض خطر آلودگی قرار خواهد گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.