مقاله بررسی اثرات پرایمینگ بذر برجوانه زنی و رشد گیاه چه خربزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات پرایمینگ بذر برجوانه زنی و رشد گیاه چه خربزه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پرایمینگ بذر برجوانه زنی و رشد گیاه چه خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پرایمینگ بذر برجوانه زنی و رشد گیاه چه خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پرایمینگ بذر برجوانه زنی و رشد گیاه چه خربزه :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

فاکتورهای مهمی که برروی پرایمینگ بذر موثر هستند تاکنون بطور همهجانبه ای در مورد خربزه (Cucumis melo L مورد بررسی قرارنگرفته انددراین خصوص بهینه سازی تکنیکهای مربوطه در مقیاس تجارتی بسیار مهم بوده ضمن اینکه تاکنون اطلاعات زیادی درمورد رشد گیاه چه خربزه پس از پرایمینگ بذر منتشر نشدها ست دراین بررسی بذور خربزه در شرایط تاریکی و دمای ۲۵ درجه درمحلولهایمختلف و سه پتانسیل اسمزی پیش از جوانه زنی تیمار شدند نتایج این بررسی نشان داد که پتانسیل اسمزی حدود ۱/۳ MPa – برای تیمار بذر خربزه کافی است. محلولهای نمک باعث جوانه زنی بیشتر بذور شده ولی جوانه زنی را خصوصا در پتانسیلهای اسمزی بالاتر به تاخیر می اندازد هوادی به محلول نمک باعث جوانه زنی سریعتر در دمای ۱۷ درجه گردیده و بعلت جوانه زنی سریعت تر در این تیمارها احتمالا باعث رشد بهتر گیاه چه ها هم می شود. تاخیر در جوانه زنی کلی بذور در مورد دوره طولانی غوطه وری بذور با هوادهی دراین آزمایش مشاهده شد رشد قارچها در بذور تیمار شده درمحلولهای با هوادهی افزایش نشان داد بذور تیمار شده دردماهای ۱۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد جوانه زنی بهتر و رشد گیاه چه بهتری را نسبت به شاهد نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.