مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان :

روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان

۱-هدف خود را مشخص کنید: هرکس باید بداند چه می خواهد.
همینن الان یک برگ بردارید و فهرستی از ده هدفی را که برای سال آینده خود در نظر دارید بنویسید. اهدافتان را به گونه ای بنویسید که انگار یک سال گذشته است و همگی آنها به تحقق پیوسته است. چند بار اهدافتان را مرور کنید و ببینید کدام هدف بیشترین تأثیر را در زندگی شما می گذارد، دست بکار شوید و هر روز کاری انجام دهید که به هدفتان نزدیک تر شوید. این تمرین به تنهایی می تواند زندگی شما را دگرگون کند.

۲-برای هر روز از قبل برنامه ریزی کنید:
برنامه ریزی آوردن آینده به زمان حاضر است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. از همین امروز تهیه‌ی برنامه‌ی روزانه، هفتگی و ماهیانه‌ی خود را شروع کنید. یک دفترچه یا یک برگ کاغذ بردارید و فهرستی که باید در طی ۲۴ ساعتی که در پیش است انجام دهید، تهیه کنید. هر مورد جدیدی که پیش می آید به فهرست خود اضافه کنید.

۳-نتایج کارها را در نظر داشته باشید:
هرکس بسته به نیرویی که در یک مسیر خاص محدود می کند، به بزرگی موفقیت می‌رسد هر آنچه بیشترین کمک را می تواند به شما بکند. هرچه که باشد هدف خود قرار دهید برای دستیابی به این هدف برنامه ریزی کنید و بلافاصله روی برنامه‌ی خود شروع به کار کنید.
این کلام نغز گونه‌ی «گوته» را به خاطر بسپارید «شروع کنید تا ذهنتان گرم شود ادامه دهید تا کارها به انجام رسد.»

۴-روی اهداف اصلی تمرکز کنید:
وقتی همه ی منابع جسمانی و ذهنی متمرکز شوند توانایی انسان برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود
شاخصه های مهم کارتان را مشخص کنید اینها کدام هستند؟ اهداف عمده ای که رسیدن به آنها نشانه‌ی آن است که کارتان را به نحو احسن انجام می دهید، مشخص کرده و آنها را روی یک برگه‌ی کاغذ بنویسید سپس به هر کدام از آنها از یک تا ده امتیاز بدهید و آنگاه توانایی یا مهارتی که اگر به خوبی از پس آن برآیید بیشترین تأثیر را روی کارتان دارد تعیین کنید.
۵-از قانون کارآیی اجباری تبعیت کنید:

تمرکز به مفهوم واقع کلمه یعنی آنکه بتوانید ذهن خود را بر روی یک موضوع متمرکز کنید.
قدرتمندترین ابزار کاری شما برای رسیدن به موفقیت توانایی تمییز قائل گردیدن میان اولویتها است هر روز دقایقی را به دور از مزاحمت دیگران با خود خلوت کنید و بدون استرس و نگرانی فقط به کارهایی که باید انجام بدهید فکر کنید. تقریباً در تمامی موارد، در این زمان خلوت و تنهایی، ایده های جالبی به دست می آورید که وقتی از آنها در کارتان استفاده کنید در زمان شما صرفه جویی می شود و اغلب در این هنگام تجربه های مهمی را به دست خواهید آورد که مسیر و جهت زندگی و کارتان را تغییر می دهد.

۶-پیش از شروع کار مقدمات کار را کاملاً فراهم کنید:
میزان کارآیی شما هرچه باشد، توانایی های بالقوه ی شما بیشتر از آن است که تا کنون به فعل در آمده است.
هرچه محیط کارتان خلوت تر و مرتب تر باشد، مثبت تر رفتار می کنید و احساس آرامش بیشتری دارید همین امروز اراده کنید که میر و دفتر کارتان را کاملاً تمیز و مرتب کنید تا هر وقت برای انجام کار، پشت میز کار خود می نشینید، احساس کنید فردی مؤثر، کارآمد و موفق هستید.
۷-هرچه در ارتباط با کارتان لازم است فرا بگیرید:
تنها وسیله ای مطمئن برای دستیابی به موفقیت این است که در هر کاری که می‌کنید، خدماتی بیشتری از آنچه از شما توقع دارند ارائه بدهید.
از امروز اراده کنید که به یک فرد «خودآموز» تبدیل شوید برای تمام عمر در حوزه‌ی کاری تان یک شاگرد باقی بمانید. برای حرفه ای ها، دوره‌ی مدرسه هیچ گاه به پایان نمی رسد.
۸-استعدادهای خاص خود را تقویت کنید:

کار خود را انجام دهید نه فقط در حد وظیفه بلکه کمی هم بیشتر از آن و از روی سخاوت، همین مقدار اندک به اندازه‌ی تمام کار ارزش دارد.
پیوسته این سؤال اساسی و کلیدی را از خود بپرسید که واقعاً در چه کاری خوب عمل می کنم؟ از کدام بخش از کارم بیشتر لذت می برم؟ مؤثرترین عامل موفقیت من در گذشته چه بوده است، اگر بتوانم کاری صورت بدهم آن چه کاری است؟
جواب شما هرچه است از همین امروز شروع کنید.

۹-محدودیت های اصلی خود را شناسایی کنید:
تمام اندیشه را روی کاری که در دست دارید متمرکز سازید، نور خورشید تا زمانی که متمرکز نشود، نمی سوزاند.
هنگامی که هدف اصلی خود را پیدا کردید از خودتان بپرسید:«چه عاملی تعیین کننده‌ی سرعت رسیدن من به این هدف است؟ چرا تا به حال به هفدهم نرسیده ایم؟ چه ویژگی هایی در من وجود دارد که مرا از رسیدن به هدفهم باز می دارد؟
۱۰-هر بار یک بشکه جلو بروید:
اشخاصی که به نسبت از توانایی های متوسطی برخوردارند، اگر با تمام وجود روی یک کار تمرکز کنند، می توانند کارهای زیادی را به سرانجام برسانند.
هر هدف یا وظیفه ای را که تا به حال در آن مسامحه کرده اید انتخاب کنید و فوراً اولین قدم را برای شروع کار بردارید. در مواقعی تنها کاری که باید بکنید تا کار شروع شود این است که بینشی و فهرستی از تمام کارهایی که باید صورت دهید تهیه کنید.
سپس کار را شروع کنید و هر بار یکی از موارد موجود در فهرست خود را انجام دهید و بعد یکی دیگر و به این ترتیب با آخر در پایان از نتیجه‌ی بدست آمده شگفت زده می‌شوید.
۱۱-خودتان را تحت فشار بگذارید:

نخستین شرط موفقیت این است که نیروهای جسمی و ذهنی خود را به طور پیوسته و خستگی ناپذیر روی یک مسئله متمرکز کنید.
برای انجام هرکار و فعالیتی هر یک از قسمت های آن مهلت معینی را تعیین کنید. در خود «سیستم فشار» ایجاد کنید از خودتان انتظار انجام دادن کارهای بیشتری را داشته باشید.

۱۲-توانمندی های خود را به حداکثر برسانید:
تمام سرمایه های خود را جمع کنید از تمام توانمندی های خود استفاده کنید، تمام انرژی های خود را هدایت کنید و تمام قابلیت هایتان را برای احاطه روی حداقل یک زمینه‌ی کاری متمرکز کنید. میزان انرژی خود، عادات خواب و خوراک خود را بررسی کنید. از امروز تصمیم بگیرید که برای بالا بردن سطح سلامتی و انرژی خود با طرح پرسش های زیر بافزایید.

کدامیک از فعالیت های جسمی خود را باید کاهش و کدام یک را باید افزایش بدهم؟
در حال حاضر کدام فعالیت است که سلامتی مرا به خطر می اندازد و باید از آن اجتناب کنم؟
۱۳-برای کار بیشتر به خودتان انگیزه بدهید:
بالاترین لذت ها در شور و شوقی است که انسان را به ماجراجویی ها و پیروزی های بزرگ و فعالیت های خلاق وا می دارد.

افکارتان را کنترل کنید. به خاطر داشته باشید به هرچه فکر می کنید به همان هم می‌رسید من فقط به آن چیزهایی که می خواهید برسید فکر کنید و از آناه سخن بگویید نه آن چیزهایی که نمی خواهید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.