مقاله بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه در دو رقم خربزه کشت شده در منطقه بیارجمند شاهرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه در دو رقم خربزه کشت شده در منطقه بیارجمند شاهرود دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه در دو رقم خربزه کشت شده در منطقه بیارجمند شاهرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه در دو رقم خربزه کشت شده در منطقه بیارجمند شاهرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه در دو رقم خربزه کشت شده در منطقه بیارجمند شاهرود :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تکرار بر روی دو رقم خربزه در منطقه بیارجمند شاهرود انجام شد. در این مطالعه دو صفت محتوای مواد جامد محلول و مزه بر روی پنج میوه از هر کدام از ارقام و در هر کدام ازپنج مکان اندازه گیری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از میانگین پنج نمونه استفاده شد. پس از استاندارد کردن داده ها، تجزیه همبستگی بر روی صفات انداره گیری شده از میوه و هدایت الکتریکی، شوریpH و دمای آب آبیاری انجام شد. بر اساس همبستگی ها مهمترین صفات موثر بر مزه میوه عبارت از محتوای مواد جامد محلول، هدایت الکتریکی، شوری pH و دمای آب آبیاری، طول میوه، و ضخامت گوشت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.