مقاله ارزیابی کیفیت آبهای حاصل از آب شیرین سازها به منظور کمک به اولویت بندی در بازرسی بر مبنای ریسک (RBI)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیت آبهای حاصل از آب شیرین سازها به منظور کمک به اولویت بندی در بازرسی بر مبنای ریسک (RBI) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت آبهای حاصل از آب شیرین سازها به منظور کمک به اولویت بندی در بازرسی بر مبنای ریسک (RBI)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت آبهای حاصل از آب شیرین سازها به منظور کمک به اولویت بندی در بازرسی بر مبنای ریسک (RBI)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت آبهای حاصل از آب شیرین سازها به منظور کمک به اولویت بندی در بازرسی بر مبنای ریسک (RBI) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

مضرات خوردگی بر کسی پوشیده نیست. هر چه نرخ خورندگی بالاتر باشد نیاز به اولویت قرار دادن تجهیزاتی که حامل این سیال هستند بیشتر خواهد شد. بازرسی بر مبنای ریسک یاRBIبه منظور بهینه سازی و افزایش ایمنی در تجهیزات، از معیار هایی برای محاسبه احتمال و نتیجه تخریب استفاده می کند. شاخص DF که مربوط به تخریب تجهیز است یکی از شش معیار محاسبه احتمال حادثه است. عوامل اثر گذار بر DF خوردگی عمومی، ترک خستگی و;. است. در تجهیزاتی که سیال آنها آب خروجی آب شیرین سازهاست اصلی ترین عامل تخریب خوردگی مشاهده شد. از این رو تصمیم گرفته شد برای تسریع در عملیات RBI در این تجهیزات فاکتور DF برای تجهیزاتی که سیال آن ها آب است تعیین شود. بدین منظور برای محاسبه DF پتانسیل خوردگی آب در هر قسمت با استفاده از ۴ اندیس خوردگی خوردگی لانژلیه ، رایزنر ، خوردگی تهاجمی و پوکوریوس محاسبه می شود. سپس با توجه به تفاوت نتایج در هر شاخص از روش TOPSIS برای اولویت بندی پتانسیل خوردگی سیال استفاده می شود. به منظور تعیین پتانسیل خوردگی در آب حاصل از آب شیرین سازهای پالایشگاه نفت لاوان ، پارامترهای دما ،pH، سختی کلسیم ، قلیائیت و TDSدر ۴ محل نمونه‌برداری شد.در مدت ۹ ماه از هرکدام ۳۵ نمونه و جمعاًتعداد ۱۴۰ مورد نمونه برداری انجام گرفت و بر اساس مقادیر این پارامترها ، اندیسهای خوردگی لانژلیه ، رایزنر ، خوردگی تهاجمی و پوکوریوس محاسبه شد. بیشترین حالت خورندگی بر اساس نتایج بدست آمده مربوط به آب خروجی آب شیرین سازها می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.