مقاله بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روش های آماری طراحی آزمایش سطح پاسخ و تاگوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روش های آماری طراحی آزمایش سطح پاسخ و تاگوچی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روش های آماری طراحی آزمایش سطح پاسخ و تاگوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روش های آماری طراحی آزمایش سطح پاسخ و تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روش های آماری طراحی آزمایش سطح پاسخ و تاگوچی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پکتینازها گروهی از آنزیمهای هیدرولیتیک هستند که مواد پکتیکی را تجزیه می کنند این آنزیم از مهمترین آنزیمهای کاربردی در صنعت می باشد که توسط انواع مختلفی از میکروارگانیسم ها و گیاهان سنتز می شود بحث مربوط به این پژوهش بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روشهای آماری طراحی آزمایش سطح پاسخ و تاگوچی می باشد دراین پژوهش ابتدا قارچ آسپرژیلوس نایجر که مهمترین منبع تولید این آنزیم می باشد از محیط جداسازی و سپس بهینه سازی تولید آنزیم پکتیناز با روشهای ماری ذکر شده انجام شد در هر دو روش فاکتورها با تمام سطوح در مجموعه آزمایش ها مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد که از بین فاکتورهای دما رطوبت، ph و زمان تخمیر بیشترین اثر در تولید آنزیم در روش سطح پاسخ مربوط به رطوبت و دما بوده است و شرایط بهینه تولید در رطوبت ۵۰% دمای ۴۰ درجه هزمان تخمیر ۳ روز و ph5 بوده است. و میزان تولید آنزیم در شرایط بهینه ۱۰/۲۹U/gr بوده است مقایسه روش سطح پاسخ با ۲۸ تیمار و تاگوچی با ۳۲ تیمار نیز نشان داد دادههای بدست امده از روش تاگوچی با روش سطح پاسخ همخوانی دارد و نقطه بهینه ارایه شده توسط هر دوروش تقریبا یکسان است و میزان تولید آنزیم در شرایط بهینه شده با روش تاگوچی مقدار ۱۱/۳۳U/gr می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.