مقاله تعیین دمای آمین ورودی به برج جذب در واحد شیرین سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین دمای آمین ورودی به برج جذب در واحد شیرین سازی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین دمای آمین ورودی به برج جذب در واحد شیرین سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین دمای آمین ورودی به برج جذب در واحد شیرین سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین دمای آمین ورودی به برج جذب در واحد شیرین سازی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

امروزه در صنایع نفت وگاز برای شیرین سازی گازهای ترش اغلب از محلول آبی آلکنول آمین ها با درصدهای وزنی مختلفی استفاده میشود برج جذب در واحد شیرین سازی برایداشتن نسبت تعداد مولهای گازهای اسیدی (CO2 ,H2S) جذب شده به تعداد مولهای آمین Loading مستلزم داشتن دمای آمین ورودی مناسب به عنوان تنها پارامتر قابل تغییر می باشد دراین مقاله علت استفاده از محلول آبی ۳۰ درصد وزنی دی اتانول آمین در واحد شیرین سازی کارخانه گاز و گاز مایع ۱۲۰۰ ونیز تعیین مناسب ترین دمای آمین ورودی به برج جذب که علاوه بر بالا بردن راندمان این برج درمرحله دفع با کمترین هزینه عملیاتی قابل احیا باشد مورد بررسی قرارگرفته است.دراین تحقیق مشخص میشود که برای داشتن loading بالا دمای آمین ورودی به برج جذب باید درحدود ۶۰ درجه انتخاب شود تا بتوان علاوه بر افزایش راندماندر برج جذب محلول آمین خرویج شرایط منابی جهت ورود به برج دفع را داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.