مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو در بهب.د راندمان فرآیند روغنکشی از دانه های روغنی به روش استخراج با حلال :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

مصرف روزافزون دانه سویا، بعنوان گیاه استراتژیک قرن، صرفه جوئی در مصرف انرژی برای جداسازی روغن از این دانه ارزشمند را ضروری می نماید. از روشهای مدرن در جداسازی روغن بوسیله حلال از دانه سویا، استفاده از فرآیند اولتراسونیک و مایکروویو می باشد، که نتیجه آن کاهش مصرف درصد قابل توجهی انرژی می باشد. در این مقاله عملکرد امواج اولتراسونیک با شدت مشخص در طی جداسازی روغن با استفاده از حلال هگزان از دانه سویا مورد بررسی قرار می گیرد. در دستورالعمل جداسازی به وسیله حلال، هگزان به فلیک های سویا اضافه شده و مورد تاثیر امواج اولتراسونیک با شدت یکسان و در زمانهای متفاوت قرار می گیرد ؛ راندمان و ترکیبات روغن استحصال شده بعد از جداسازی آن ، تعیین می گردد. بیشترین راندمان جداسازی مربوط به تاثیر اولتراسونیک در زمان ۳ ساعت مشخص می شود. همین ماکزیمم راندمان با جایگزینی امواج مایکروویو با ۸ وات و در زمان سی دقیقه بدست می آید. در مجموع مشخص می شود که جداسازی بوسیله حلال و توان ۰۰ بهمراه اولتراسونیک و یاتأثیر مایکروویو، زمان آن کوتاهتر و همچنین کاهش مصرف هگزان را بدنبال دارد. آنالیزهای کروموتوگراف گازی از روغن سویا مورد تاثیر اولتراسونیک ونیز مایکروویو تغییر مشهودی در ترکیبات اسید چرب نشان نمی دهند . (نسبت تغییرات زیر ۰۰۵ ). تصویربرداری میکروسکوپی الکترونی، نشاندهنده تاثیر اولتراسونیک و مایکروویو بر روی سطوح فلیک های سویا می باشد. در مجموع جداسازی روغن سویا از دانه آن بوسیله حلال و به همراه استفاده از اولتراسونیک و مایکروویو می تواند موجب بهبود بازده و کاهش زمان فرآیند گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.