مقاله بررسی تکنولوژی نوین غیر حرارتی میدان پالس الکتریکی PEF در پاستوریزاسیون شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تکنولوژی نوین غیر حرارتی میدان پالس الکتریکی PEF در پاستوریزاسیون شیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تکنولوژی نوین غیر حرارتی میدان پالس الکتریکی PEF در پاستوریزاسیون شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تکنولوژی نوین غیر حرارتی میدان پالس الکتریکی PEF در پاستوریزاسیون شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تکنولوژی نوین غیر حرارتی میدان پالس الکتریکی PEF در پاستوریزاسیون شیر :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

میدان پالس الکتریکی (PEF) از جمله تکنولوژی های نوین غیرحرارتی است که برای پاستوریزاسیونیا شیر مورد استفاده قرار می گیرد PEF پتانسیل جایگزینی رو شهای سنتی حرارتی مثل HTST یا OH ،HHTS ،LTLT ،UHT با صرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر را دارد. در این روش بدون هیچ گونه تغییر در خواص ظاهری (ارگانولپتیک )، خواص مغذی، رنگ و طعم طبیعی شیر، عمل غیرفعال سازی میکروارگانیزم ها و آنزی مها و کاهش سطح پاتوژن ها به همراه افزایش ماندگاری شیر انجام می شود. در این مقاله اثرات میدان پالس الکتریکی روی غیرفعال سازی میکروارگانیزم ها و آنزی مهای متفاوت و همچنین مقایسه این روش با رو شهای حرارتی و را ههای بالا بردن بازدهی این روش به همراه نگ هداشت انرژی و همچنین دستگاه به کار رفته برای این روش بیشتر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.