مقاله برآورد تنش های افقی و قائم ایجاد شده در پایه های معدنی واقع در عمق ۷۵ متری به عنوان تابعی از شکل آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد تنش های افقی و قائم ایجاد شده در پایه های معدنی واقع در عمق ۷۵ متری به عنوان تابعی از شکل آنها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد تنش های افقی و قائم ایجاد شده در پایه های معدنی واقع در عمق ۷۵ متری به عنوان تابعی از شکل آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تنش های افقی و قائم ایجاد شده در پایه های معدنی واقع در عمق ۷۵ متری به عنوان تابعی از شکل آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد تنش های افقی و قائم ایجاد شده در پایه های معدنی واقع در عمق ۷۵ متری به عنوان تابعی از شکل آنها :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

اختلاف ویژگیهای مکانیکی پایههای معدنی همچون زغالسنگ با لایههای در برگیرنده آنها باعث ایجاد تنشهای اصطکاکی در محل تماس لایهها و توسعه آنها در داخل پایهها به صورت تنشهای افقی (تنشهای جانبی در برگیرنده)میشود. مقدار تنش افقی، قائم، مقاومت محوری در معیار شکست تحت تنشهای سه محوری و ضریب اطمینان به شیوه-ای نو در نقاط مختلف پایههای زغالسنگ به عنوان تابعی از نسبت عرض به ارتفاع آنها در معدن طبس به روش عددی با استفاده از نرم افزار FLAC3D تعیین شده است. نتایج توزیع پیچیدهای از تنش افقی(h) ناشی از اصطکاک و نسبتعرض به ارتفاع و تنش قائم (v) در داخل پایههای زغالسنگ تحت بار یک محوری از بیرون را نشان میدهد. تنش افقی با افزایش فاصله از لبه تا مرکز پایه برای نسبتهای مختلف عرض به ارتفاع افزایش مییابد. همچنین تنش افقی با افزایش نسبت عرض به ارتفاع پایه در بخش میانی پایه کاهش مییابد. تنش قائم باافزایش نسبت عرض به ارتفاع پایه در بخش میانی پایه کاهش مییابد. یکی از علتهای کاهش تنش افقی در بخش میانی پایه با افزایش نسبت عرض به ارتفاع کاهش مقدار تنش قائم میتواند باشد. در کل تنش قائم روی صفحه گذرنده از وسط ارتفاع پایه خیلی بیشتر از تنش افقی است. بادر دست داشتن توزیع تنشهای سه محوری و معیار شکست، ضریب اطمینان نیز در نقاط مختلف پایهها تعیین شده است.ضریب اطمینان بویژه در بخش میانی با افزایش نسبت عرض به ارتفاع پایه افزایش مییابد اما شیوه تغییرات آن در داخل پایه با افزایش نسبت عرض به ارتفاع متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.