مقاله ضرورت و پتانسیل اجرای طرح های تغذیه مصنوعی در مخرو طافکنه کرج (لزوم اجرا، شرایط لازم و پتانسیل منطقه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضرورت و پتانسیل اجرای طرح های تغذیه مصنوعی در مخرو طافکنه کرج (لزوم اجرا، شرایط لازم و پتانسیل منطقه) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت و پتانسیل اجرای طرح های تغذیه مصنوعی در مخرو طافکنه کرج (لزوم اجرا، شرایط لازم و پتانسیل منطقه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت و پتانسیل اجرای طرح های تغذیه مصنوعی در مخرو طافکنه کرج (لزوم اجرا، شرایط لازم و پتانسیل منطقه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت و پتانسیل اجرای طرح های تغذیه مصنوعی در مخرو طافکنه کرج (لزوم اجرا، شرایط لازم و پتانسیل منطقه) :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

هیدروگراف منابع آب زیرزمینی محدوده مطالعاتی تهرانکرج و دشتهای کرج و شهریار (بدلیل ازدیاد برداشت آبهای زیرزمینی پس از احداث سد امیرکبیر) نشاندهنده افتی بیش از یک متر بر سال در بازه سالهای۱۳۷۵-۱۳۸۷ م یباشد که موجب کاهش قابل توجه حجم ذخیره آبخوان، اختلال در نحوه بهر هبرداری از چاهها، انحراف و تخریب چا ههای آب، فرونشست زمین و رشد لول ههای جدار شده است. بدین رو ضرورت اجرا،شرایط لازم و پتانسیل منطقه جهت انجام تغذیه مصنوعی مورد بررسی قرار گرفته است. این منطقه دارای شیب توپوگرافی مناسب (کمتر از ۱ درصد)، بستر رودخانه دان هدرشت با نفوذپذیری بالا بوده (رسوبات رد ه GW-GP و GW-GM ،GW با ظرفیت نفوذ ۳۶ تا ۳۶۰۰ میلیمتر در ساعت) و از طرفی به دلیل وجود سد های مخزنی و تنظیمی کرج در بالادست، آبگیر بیلقان پس از سد و همچنین عبور آب از بستر درشت دانه وقلو هسنگی تا این ناحیه از حداقل بار رسوبی برخوردار بوده و همچنین مشکل تملک زمین (استفاده از بستربزرگ رودخانه جهت اجرای طرح تغذیه مصنوعی) وجود ندارد. موقعیت طرح نسبت به آبخوان مناسب بوده وعمق و ضخامت آبخوان و ناحیه غیر اشباع ( ۷۵ تا ۱۶۰ متر ) جهت ذخیر هسازی آب تغذی های گویای راندمان مناسب تغذیه مصنوعی خواهد بود. بستر عریض و درشت دان ه رودخانه قابلیت استفاده جهت ایجاد حوضچه های تغذیه مصنوعی را داشته و مهمترین مزیت این منطقه پتانسیل ش نچا لها یا گودالهای متعدد برداشت شن و۱۰۰ و ۲۰ متر) در حریم رودخانه جهت استفاده ، ماسه (دارای متوسط طول، عرض و ارتفاعی برابر با ۱۰۰بعنوان حوضچ ههای تغذیه مصنوعی م یباشد. با اجرای این طرح از هدر رفت سیلابهای مصنوعی ۴۰ تا ۵۰میلیون مترمکعبی سالیانه سرریزی از آبگیر بیلقان جلوگیری خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.