مقاله بررسی رابطه میان سرمایه فرهنگی ومیزان علاقه مندی به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر(نو) (مطالعه موردی شهروندان مراغه ای)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه میان سرمایه فرهنگی ومیزان علاقه مندی به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر(نو) (مطالعه موردی شهروندان مراغه ای) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه میان سرمایه فرهنگی ومیزان علاقه مندی به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر(نو) (مطالعه موردی شهروندان مراغه ای)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه میان سرمایه فرهنگی ومیزان علاقه مندی به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر(نو) (مطالعه موردی شهروندان مراغه ای)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه میان سرمایه فرهنگی ومیزان علاقه مندی به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر(نو) (مطالعه موردی شهروندان مراغه ای) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

هدف کلی تحقیق حاضر بررسی رابطه میان سرمایه فرهنگی و میزان علاقه مندی شهروندان مراغه ای به استفاده از انرژی های تجدید پذیر می باشد. در تحقیق حاضر برای اندازه گیری متغیر مستقل تحقیق (سرمایه فرهنگی) از چارچوب نظری بوردیو شامل شش بعد؛ تأثیرپذیری از آموزه های علمی، تأثیرپذیری ازآموزه های تربیتی و اجتماعی، تأثیرپذیری از تبلیغات رسانه ای و مطبوعاتی، سبک زندگی و عادات وتحصیلات و برای اندازه گیری متغیر وابسته (علاقه مندی به استفاده از انرژی های نو) از چارچوب نظری آیزن و فیش باین شامل دو بعد؛ انتظار فایده و ارزیابی فایده استفاده شده است. فرضیه های تحقیق شامل یک فرضیه اصلی و شش فرضیه فرعی می باشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف از نوع کاربردی و از لحاظ ماهیت و روش از نوع توصیفی – پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل ۴۷۳۱۳ مشترک خانگی می باشد که حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران ۳۸۱ مشترک خانگی تعیین گردید. ابزار سنجش متغیر های تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته می باشد که قبلاً روایی آن مورد مطالعه قرار گرفته و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ به ترتیب برای سرمایه فرهنگی ۸۹/۰ و برای علاقه مندی به استفاده از انرژی های نو ۸۸/۰ به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل، تلخیص و طبقه بندی اطلاعات جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی(آزمون همبستگی پیرسون و آزمون فریدمن) استفاده شده است. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که میان سرمایه فرهنگی و میزان علاقه مندی شهروندان مراغه ای به استفاده از انرژی های تجدید پذیر (نو) رابطه معنی داری وجود دارد. و در انتها با توجه به نتایج حاصل از تحقیق، پیشنهاداتی برای توسعه و تشویق شهروندان مراغه ای به استفاده از انرژی های تجدید پذیر ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.