مقاله ارزیابی رنگ میوه انبه برای درجه بندی کیفیت آن با استفاده از پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رنگ میوه انبه برای درجه بندی کیفیت آن با استفاده از پردازش تصویر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رنگ میوه انبه برای درجه بندی کیفیت آن با استفاده از پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رنگ میوه انبه برای درجه بندی کیفیت آن با استفاده از پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رنگ میوه انبه برای درجه بندی کیفیت آن با استفاده از پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ظاهر مواد غذایی عامل مهمی برای قضاوت درباره کیفیت آن ها به شمار می رود به عنوان مثال رنگ سطح میوه یکی از موثرترین عوامل برای تصمیم گیری درهنگام خرید آن است زیراپارامترهایی مثل میزان رسیدگی نقص و غیره را نشان میدهد امروزه بسیاری از میوه ها به طور سنتی توسط اپراتور آموزش دیده به صورت بصری بازرسی و ارزیابی می گردند با توجه به اینکه دنیای امروز به سمت مکانیزاسیون صنعت پیش می رود نیاز به سیستمهای هوشمندو خودکا ردر زمینه بازرسی و کنترل کیفیت انواع میوه ها کاملا محسوس است دراین روش از کنترل کیفیت تمامی مراحل کار به صورت خودکار بوده و از دو پارامتر مهم پردازش تصویر و بینایی ماشین بهره برده می شود از مزایای استفاده از چنین سیستمهایی می توان به سرعت بیشتر هزینه و خطای کمتر اشاره کرد درتحقیق موجود سیستمی ارایه گردیده که قادر به تشخیص میزان کیفیت میوه انبه با توجه به رنگ ظاهری آن بوده و براین اساس میوه را در سه گروه سالم لکه دار و فاسد طبقه بندی می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.