مقاله بررسی حساسیت به فرسایش و سیستم درزهها در سازندهای زمین شناسی به منظور کاربرد در طرحهای آبخیزداری (مطالعه ی موردی: زیرآبریز چهل کنار بهبهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی حساسیت به فرسایش و سیستم درزهها در سازندهای زمین شناسی به منظور کاربرد در طرحهای آبخیزداری (مطالعه ی موردی: زیرآبریز چهل کنار بهبهان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حساسیت به فرسایش و سیستم درزهها در سازندهای زمین شناسی به منظور کاربرد در طرحهای آبخیزداری (مطالعه ی موردی: زیرآبریز چهل کنار بهبهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حساسیت به فرسایش و سیستم درزهها در سازندهای زمین شناسی به منظور کاربرد در طرحهای آبخیزداری (مطالعه ی موردی: زیرآبریز چهل کنار بهبهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حساسیت به فرسایش و سیستم درزهها در سازندهای زمین شناسی به منظور کاربرد در طرحهای آبخیزداری (مطالعه ی موردی: زیرآبریز چهل کنار بهبهان) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

مطالعات زمینشناسی نقش اساسی و بنیادی را در طرحهای آبخیزداری ایفا میکنند، بنابراین لازم است قبل از اجرای هرطرح آبخیزداری این مطالعات انجام شود و نتایج به دست آمده جهت موفقیت طرحها به کار گرفته شود. در این پژوهش زیرآبریز چهلکنار به عنوان منطقهی مورد مطالعه در نظر گرفته شد. نحوهی کار به این صورت بود که ابتدا نقشه های شیب، مقاومت به فرسایش، ژئومورفولوژیکی و کدبندی ژئومورفولوژیکی با استفاده از نرم افزارهای ۹۳ ArcGIS تهیه گردید و مشخص شد که سازندهای لهبری، بختیاری و کواترنر به ترتیب ۱۸/۷۴،۵۳/۲۳ ،و۲۸/۰۲ درصد وسعت حوضه را تشکیل میدهند.همچنین میانگین حساسیت به فرسایش نیز ۳/۶ به دست آمد. بنابراین حساسیت به فرسایش در حوضه به خاطر اینکه بیش از نیمی از حوضه با سنگپوش کنگلومرایی حفاظت میشود، در حد متوسط بوده و کیفیت آب بهجز در مناطقی که بخش لهبری برونزد دارد، مناسب است. آب در بخش لهبری با کاهش محسوس کیفیت و دبی آب همراه است و لذامنابع قرضهی موجود در حوضه بیشتر برای بندهای خشکه چینی و احداث بندهای خاکی توصیه میشوند. همچنین روند اصلی استرس به دلیل جنبشهای گسل منطقه، شمال غربی– جنوب شرقی است. بنابراین در ساخت سازههای آبخیزداری باید به این نکتهی مهم توجه شود و در اولویتبندی طرحهای آبخیزداری،اولویت اول و دوم به ترتیب، انجام عملیات بیولوژیک بر روی سازند کواترنر به ویژه بر روی پادگانههای این سازند و کنترل رسوب در آبراههها با احداث سازههای رسوبگیر و کنترلکنندهی سیلاب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.