مقاله بررسی نتایج حاصل از روش کروستا و آنالیز مولفه های اصلی بر روی داده های ETM و انطباق با مطالعات میدانی مبتنی بر طیف اشعه X در تشخیص زون های آلتراسیون – مطالعه موردی جنوب شرق بیرجند (فنود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نتایج حاصل از روش کروستا و آنالیز مولفه های اصلی بر روی داده های ETM و انطباق با مطالعات میدانی مبتنی بر طیف اشعه X در تشخیص زون های آلتراسیون – مطالعه موردی جنوب شرق بیرجند (فنود) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نتایج حاصل از روش کروستا و آنالیز مولفه های اصلی بر روی داده های ETM و انطباق با مطالعات میدانی مبتنی بر طیف اشعه X در تشخیص زون های آلتراسیون – مطالعه موردی جنوب شرق بیرجند (فنود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نتایج حاصل از روش کروستا و آنالیز مولفه های اصلی بر روی داده های ETM و انطباق با مطالعات میدانی مبتنی بر طیف اشعه X در تشخیص زون های آلتراسیون – مطالعه موردی جنوب شرق بیرجند (فنود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نتایج حاصل از روش کروستا و آنالیز مولفه های اصلی بر روی داده های ETM و انطباق با مطالعات میدانی مبتنی بر طیف اشعه X در تشخیص زون های آلتراسیون – مطالعه موردی جنوب شرق بیرجند (فنود) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پردازش تصاویر ماهوراه ای قادر است تا در کمترین زمان و با کمترین هزینه محل های مناسب برای تشکیل کانسارهای مختلف را در نقاط مختلف و دور از دسترس شناسایی و معرفی نماید. منطقه مورد مطالعه،در جنوب خاوری بیرجند (استان خراسان جنوبی)؛ در بخش شمالی زمیندرز سیستان واقع شده و مشتمل برواحدهای آتشفشانی و آذرآواری می باشد. با توجه به حجم عظیم فعالیت های آتشفشانی اسیدی تا حدواسط در واحدهای ترشیری، در این منطقه دگرسانی های فراوانی قابل تشخیص می باشد. در این پژوهش به منظور یافتن دگرسانی های شاخص، روش های مختلف آنالیز مولفه های اصلی بر روی تصاویر سنجنده ETM اعمال شد. مولفه های دارای بارگذاری مثبت در طیف کانی های در ارتباط با آلتراسیون شناسایی و در قالب تصاویر رنگی نمایش داده شدند. درحاشیه روستای هریوند دگرسانی توف ها سبب تشکیل بنتونیت شده است.مطالعات ژئوشیمی (XRF) مویدی بر نتایج حاصل از پردازش تصویر سنجنده ETM در تشخیص واحدهای در ارتباط با آلتراسیون بوده و نشان دهنده کلسیم دار بودن بنتونیت هریوند است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.