مقاله اثرپروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرماکتو برعملکرد رشد خصوصیات لاشه و PH شیرابه گوارشی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرپروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرماکتو برعملکرد رشد خصوصیات لاشه و PH شیرابه گوارشی جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرپروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرماکتو برعملکرد رشد خصوصیات لاشه و PH شیرابه گوارشی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرپروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرماکتو برعملکرد رشد خصوصیات لاشه و PH شیرابه گوارشی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرپروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرماکتو برعملکرد رشد خصوصیات لاشه و PH شیرابه گوارشی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور ارزیابی اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرماکتو برعملکرد رشد خصوصیات لاشه سیستم ایمنی و PH شیرابه اندامهای گوارشی جوجه های گوشتی آزمایشی با استفاده از ۲۵۶ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه تجارتی راس ۳۰۸ درقالب یک طرح کاملا تصادفی اجرا شد چهارجیره آزمایشی شامل جیره فاقد افزودنی جیره شاهد جیره حاوی پروبیوتیک جیره حاوی پری بیوتیک و جیره حاوی پروبیوتیک +پری بیوتیک درچهار تکرار و به تعداد ۱۶ قطعه جوجه درهر تکرار موردمطالعه قرارگرفت درروز ۲۸ دوره پرورش دو پرنده از هر تکرار به طور تصادفی انتخاب و کشتارشدند و از آنها نمونه های مختلفی گرفته شد استفاده از افزودنی های فوق باعث کاهش معنی دار ضریب تبدیل غذایی نسبت به گروه شاهد گردید. <0.05 P < استفادها ز پریمالاک و فرماکتو به تنهایی باعث افزایش لاشه آماده طبخ شد P<0.05 همچنین درصد وزن سینه تحت تاثیر تیمارهای آزمایش بصورت معنی داری افزایش یافت p<0.05وزن طحال و بورس فابرسیوس توسط تیمارها تحت تاثیر قرار نگرفت P<0.05 و PH سکومی تحت تاثیر تیمارهای پریمالاک فرماکتو و یا ترکیب این دو به طور معنی داری کاهش یافت ولی PH سنگدانها تحت تاثیر افزودنی ها قرار نگرفت P<0.05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.