مقاله اثرغلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی برخصوصیات میوه توت فرنگی درسیستم هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرغلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی برخصوصیات میوه توت فرنگی درسیستم هیدروپونیک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرغلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی برخصوصیات میوه توت فرنگی درسیستم هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرغلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی برخصوصیات میوه توت فرنگی درسیستم هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرغلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی برخصوصیات میوه توت فرنگی درسیستم هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

دراین تحقیق سه رقم توت فرنگی گلخانه ای کاماروسا سیلوا و پاروس بصورت هیدروپونیک مورد کشت قرارگرفتندو اثر سه محلول غذایی مختلف برروی آنها مورد مطالعه قرارگرفت تفاوت عمده محلولهای غذایی درنوع منبع پتاسیم تغذیه و نسبت بین KH2PO4 با K2SO4 بود بطوریکه درمحلول a1 تمام پتاسیم موجود در فرمول هوگلند از نمک KH2PO4 تامین شد و به تدریج ا زمحلول a2 تا a3 مقدار ی پتاسیم با نمک K2SO4به ترکیب محلولها اضافه شد آزمایش درگلخانه هیدروپونیک دانشگاه آازد جیرفت بصورت فاکتوریل و درقالب طرح کامل تصادفی اجرا شد نتایج بدست آمده نشان داد که افزایش غلظت پتاسیم از ۲۰۰ppm به ۳۰۰ppm بربسیاری از فاکتورهای کیفی میوه تاثیر مثبت گذاشت بطوریکه بیشترین میزان ویتامین ث TSS تعداد میوه میانگین وزن میوه و عملکرد از غلظت ۳۰۰ppm حاصل گردید مطابق با کل نتایج بدست آمده بیشترین عملکرد کل از تیمار ۳۰۰ppm پتاسیم محلول غذایی/ رقم پاروس با میانگین ۸۱۰/۷۳ گرم در بوته حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.