مقاله ارزیابی عکس العمل درصد روغن و پروتئین ارقام سویا نسبت به تغییرات تاریخ کاشت در شرایط اقلیم اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عکس العمل درصد روغن و پروتئین ارقام سویا نسبت به تغییرات تاریخ کاشت در شرایط اقلیم اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عکس العمل درصد روغن و پروتئین ارقام سویا نسبت به تغییرات تاریخ کاشت در شرایط اقلیم اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عکس العمل درصد روغن و پروتئین ارقام سویا نسبت به تغییرات تاریخ کاشت در شرایط اقلیم اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عکس العمل درصد روغن و پروتئین ارقام سویا نسبت به تغییرات تاریخ کاشت در شرایط اقلیم اردبیل :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثرات تاریخهای مختلف کاشت برعملکرد روغن درصد روغن و پروتئین ارقام سویا آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل درسال زراعی ۸۸ به مرحله اجرا درآمد نتایج آزمایش L17 این آزمایش فاکتور اول تاریخ کاشت با چهار سطح ۶، ۱۵ و ۲۵ و ۵ تیر و فاکتور دوم شامل رقم ویلیامز و لاین نشان داد که بین ارقام مورد ارزیابی از نظر کیه صفات اختلاف معنی داریوجود ندارد این درحالی است که بین تاریخهای مختلف کاشت از نظر کلیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری وجود داشت همچنین اثر متقابل تاریخ کاشت با رقم برای همه صفات مورد مطالعه معنی دار نبود تاریخهای کاشت ۶و۱۵ خرداد از نظر صفات ارتفاع اولین گره باردار از سطح زمین درصد روغن و پروتئین دریک گروه قرارگرفتند. همچنین صفات مذکور در تاریخ های کاشت بیان شده بیشترین مقادیر را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.