مقاله اثر ارتفاع بر مقدار ترکیبات آنتی اکسیدانی در دو گیاه آلو (Mespilus ) و ازگیل (Prunus spinosa L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ارتفاع بر مقدار ترکیبات آنتی اکسیدانی در دو گیاه آلو (Mespilus ) و ازگیل (Prunus spinosa L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ارتفاع بر مقدار ترکیبات آنتی اکسیدانی در دو گیاه آلو (Mespilus ) و ازگیل (Prunus spinosa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ارتفاع بر مقدار ترکیبات آنتی اکسیدانی در دو گیاه آلو (Mespilus ) و ازگیل (Prunus spinosa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ارتفاع بر مقدار ترکیبات آنتی اکسیدانی در دو گیاه آلو (Mespilus ) و ازگیل (Prunus spinosa L.) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

درخت یا درختچههایی خاردار از تیره (Mespilus germanica L. ) و ازگیل (Prunus spinosa L. ) دو گیاه آلو گلسرخیان میباشند. در طب سنتی از هر دو گیاه به عنوان مقوی قلب استفاده میشود. آلو و ازگیل در جنگلهای استان گلستان به صورت خودرو میرویند. در این تحقیق، برگ ازگیل و برگ، میوه و گل آلو از دو منطقه مختلف در استان گلستان (آبشار زیارت با ارتفاع حدود ۱۲۱۵ متری و گرمابدشت با ارتفاع حدود ۷۰۰ متری از سطح دریا) به صورت تصادفی جمعآوری شد. مقدار فنل – در گلهای آلو و برگهای pH های کل با روش فولن- سیکالتو در برگ و میوه آلو و مقدار آنتوسیانینهای کل با روش اختلاف ازگیل با دستگاه اسپکتروفوتومتر با ۳ تکرار، در دو ارتفاع مورد مطالعه سنجش و بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان داد که مقدار فنلهای کل در برگهای آلو از میوههای آن و همچنین در ارتفاع ۱۲۱۵ متری (آبشار زیارت) نسبت به ارتفاع ۷۰۰ متری (گرمابدشت) از سطح دریا بیشتر بود. مقدار آنتوسیانینهای کل در اندامهای مورد مطالعه در هر دو گیاه، در ارتفاع بالاتر نسبت به در سطح % ۵ مشخص نمود که بین نتایج بدست آمده در همه موارد به ANOVA ارتفاع پایینتر بیشتر بود. آنالیز آماری تحت غیر از مقدار فنل کل در میوههای آلو، اختلاف معنیداری وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.