مقاله ارزیابی تاثیر صفات فنولوژیکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا در شرایط گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر صفات فنولوژیکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا در شرایط گرگان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر صفات فنولوژیکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا در شرایط گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر صفات فنولوژیکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا در شرایط گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر صفات فنولوژیکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا در شرایط گرگان :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

و رابطه بین آنها با اجزای عملکرد ( Glycine max l.) به منظور ارزیابی صفات فنولوژیک موثر بر عملکرد دانه ارقام سویا آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به مرحله اجرا درآمد. در این آزمایش ۸ ژنوتیپ سویا به ۰۳۳ و تلار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار ، نامهای گرگان ۳، دی پی ایکس، سحر، ساری، هیل، ۰۳۲ مورد استفاده قرار گرفتند. بین ارقام از نظر مراحل فنولوژیکی اختلاف معنی داری وجود داشت. به طوری که رقم گرگان ۳ با ۱۶۹ روز بیشترین و رقم تلار با ۱۴۵ روز کمترین طول دوره کاشت تا رسیدگی کامل را داشتند. ضرایب همبستگی حاصل از این بررسی نشان داد ارقام با عملکرد بالا دارای دوره رویشی و گلدهی کوتاه تری هستند. اندازه گیری تعداد دانه و غلاف در مترمربع، وزن هزار دانه بین ارقام مورد بررسی اختلاف معنی داری نشان داد. نتایج این آزمایش مشخص کرد تعداد دانه و تعداد غلاف در مترمربع بیشترین همبستگی را با عملکرد دانه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.