مقاله استفاده از روش آماری تجزیه علیت برای تعیین مناسبترین روش بکارگیری نیتروژن در تغذیه گیاه ( Oryza sativa) برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از روش آماری تجزیه علیت برای تعیین مناسبترین روش بکارگیری نیتروژن در تغذیه گیاه ( Oryza sativa) برنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از روش آماری تجزیه علیت برای تعیین مناسبترین روش بکارگیری نیتروژن در تغذیه گیاه ( Oryza sativa) برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش آماری تجزیه علیت برای تعیین مناسبترین روش بکارگیری نیتروژن در تغذیه گیاه ( Oryza sativa) برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از روش آماری تجزیه علیت برای تعیین مناسبترین روش بکارگیری نیتروژن در تغذیه گیاه ( Oryza sativa) برنج :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

براساس سیاست زراعت فشرده و جهت افزایش کارائی مصرف عناصر غذایی روش های مصرف کود باید به گونه ای تغییر کند که مواد غذایی بدون تلفات در اختیار گیاه قرار گیرد ، بنابراین مصرف کودهای شیمیایی باید به گونه ای تغییر کند که منجر به مصرف درست و بهینه این نوع کودها گردد ، بنابراین. به منظور بررسی روابط بین عملکرد و اجزای عملکرد تحت سطوح مختلف کود نیتروژن و تعیین شیوه ی مناسب استفاده از کود ازته ، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۷ در شهرستان رشت به صورت اسپلیت پلات با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. عامل اصلی ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار) و عامل فرعی شامل پنج رقم (هاشمی ، صدری ، ، ۵۰ ، شامل چهار سطح کود نیتروژن ( ۰ رضاجو، بی نام و خزر) بودند. نتایج تجزیه واریانس صفات عملکرد و اجزای آن حاکی ازاختلاف معنی دار بین ارقام در پاسخ به سطوح مختلف کود نیتروژن بود . مقدار کود ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار و رقم محلی هاشمی با مقدار ۷ تن در هکتار بیشترین مقدار را نسبت به سایر ترکیبات تیماری به خود اختصاص دادند. همچنین تجزیه علیت بیانگر این بود که تعداد خوشه در مترمربع بیشترین تاثیر را در بین تغییرات عملکرد دانه دارند و می توان از این صفات در انتخاب ارقام پرمحصول برنج در واکنش به کودهای نیتروژن استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.