مقاله تعیین همبستگی بین پارامترهای کیفیت علوفه و صفات زراعی یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین همبستگی بین پارامترهای کیفیت علوفه و صفات زراعی یونجه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین همبستگی بین پارامترهای کیفیت علوفه و صفات زراعی یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین همبستگی بین پارامترهای کیفیت علوفه و صفات زراعی یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین همبستگی بین پارامترهای کیفیت علوفه و صفات زراعی یونجه :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

در این تحقیق همبستگی بین صفات زراعی اکوتیپ های مورد بررسی به همراه پارامترهای کیفی علوفه به مدت یک سال مورد ارزیابی قرار گرفت. میانگین ارتفاع در زمان برداشت، تعداد ساقه در متر مربع، نسبت برگ به ساقه، عملکرد علوفه تر(تن در هکتار)، عملکرد علوفه خشک(تن در هکتار)، پروتئین خام(کیلوگرم در هکتار)، ماده خشک قابل هضم(تن در هکتار) و ماده آلی قابل ،۶۷۴/۱۸ ،۴/۰۶ ،۱۴/۵۹ ،۰/۸۵ ،۱۱۰/۰۵ ، ۷۷/ هضم(تن در هکتار)، برای اکوتیپ های موردپژوهش به ترتیب ذکر شده در بالا برابر ۷۰ ۲ شد. میانگین درصد پروتئین خام، درصد دیواره سلولی، درصد دیواره سلولی بدون همی سلولز، درصد خاکستر خام، / ۲/۲۹ و ۰۹ درصد ماده خشک قابل هضم، درصد ماده آلی قابل هضم و درصد قابلیت هضم ماده آلی در ماده خشک اکوتیپ ها به ترتیب برابر ۴۷ بدست آمد. ضریب همبستگی بین ارتفاع در زمان برداشت با دیواره سلولی / ۵۲/۷۷ و ۵۸ ،۵۶/۵۴ ،۹/۶۸ ،۳۴/۲۱ ،۴۸/۹۴ ،۱۶/۶۱ و ضریب همبستگی بین دیواره سلولی بدون همی (r = 0/ و ( ۱۷۳ (r = 0/ بدون همی سلولز و قابلیت هضم ماده خشک به ترتیب ( ۴۱۷ = -۰/ برآورد شده است.ضریب همبستگی بین پروتئین خام با دیواره سلولی ( ۲۲۶ (r = -0/ سلولز و قابلیت هضم ماده خشک ( ۲۶۹ (r = -0/ محاسبه شد. همبستگی بین نسبت برگ به ساقه و میزان دیواره سلولی( ۱۷۱ (r = -0/ و دیواره سلولی بدون همی سلولز ( ۴۸۲ (r نشانگر رابطه معکوس این دو صفت است و هر چه دیواره سلولی و دیواره سلولی بدون همی سلولز در علوفه بیشتر باشد، قابلیت هضم ماده خشک کاهش می یابد که ضریب همبستگی برآورد شده بین آنها در این تحقیق، مؤید این موضوع است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.