مقاله بررسی مدل نفوذپذیری فیلیپبا استفاده از نتایج آزمایشاستوانه مضاعف در حوضه باهوش (شهرستان تنگستان – استان بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مدل نفوذپذیری فیلیپبا استفاده از نتایج آزمایشاستوانه مضاعف در حوضه باهوش (شهرستان تنگستان – استان بوشهر) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مدل نفوذپذیری فیلیپبا استفاده از نتایج آزمایشاستوانه مضاعف در حوضه باهوش (شهرستان تنگستان – استان بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مدل نفوذپذیری فیلیپبا استفاده از نتایج آزمایشاستوانه مضاعف در حوضه باهوش (شهرستان تنگستان – استان بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مدل نفوذپذیری فیلیپبا استفاده از نتایج آزمایشاستوانه مضاعف در حوضه باهوش (شهرستان تنگستان – استان بوشهر) :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

پارامترهای مختلفی از جمله جنس خاک، لایه های خاک، ساختمان و بافت خاک، شیب زمین، پوشش گیاهی و رطوبت اولیه و ; در میزان نفوذپذیری خاکیکمنطقه دخالت دارند. هر حوضه آبریز و ساحل هر رودخانه بر اساس اقلیم خاص خود پارامترهای منحصر به خودی دارد. در این تحقیق سواحل یکی از رودخانه دائمی استان بوشهر(رودخانه باهوش – شهرستان تنگستان) طی شبکه بندی خاصی با حفر تعداد ۶۰ چاهکمورد مطالعه قرار گرفت. در این چاهکها میزان نفوذ عمودی آب به خاک با روش آزمایش صحرایی استوانه مضاعف با سه تکرار اندازه گیری شد. پس از تهیه منحنی های نفوذ تجمعی و سرعت نفوذ، جهت تعیین بهترین ضرایب مدل فیلیپ یکبرنامه کامپیوتری به زبان ویژوال بیسیک نوشته شد تا ضرائب معادلاتی که کمترین خطا یا کمترین واریانس ( S2 ) را نسبت به منحنی های بدست آمده از آزمایشات نشان می دهند به عنوان بهترین ضرائب بدست آمده تعیین نماید. با قرار دادن حالتهای مختلفی از ضرایب(برای هر آزمایش بیش از یکمیلیون حالت) در این برنامه کامپیوتری، بهترین ضرایب این مدل را که با آزمایشات میدانی در حوضه مورد مطالعه تطابق بیشتری داشتبا میانگین خطای ۸/۸۲ درصد، انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.