مقاله تغییرات برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه Plantagoovata تحت تأثیر شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه Plantagoovata تحت تأثیر شوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه Plantagoovata تحت تأثیر شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه Plantagoovata تحت تأثیر شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه Plantagoovata تحت تأثیر شوری :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تنش شوری یکی از مهمترین فاکتورهای محیطی محدود کننده رشد گیاهان و محصولات آن ها است. در این پژوهش اثر غلظت های مختلف نمک کلرید سدیم ۰ ، ۲۵ ، ۵۰ ، ۱۰۰ ، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی مولار بر پارامترهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه Plantagoovata در محیط کشت هیدروپونیک در قالب یک طرح کامل تصادفی انجام شد. نتایج اثرتنش شوری پارامترهای فیزیولوژیکی گیاه Plantagoovata نشان داد که میزان کلروفیل های a ، b و کل در تیمار ۲۵ میلی مولار شوری افزایش و در تیمارهای ۵۰ تا ۳۰۰ میلی مولار کاهش می یابد. غلظت پرولین به عنوان یک اسمولیت و پارامتر بیوشیمیایی در پاسخ به افزایش شوری به طور معنی داری افزایش یافت. افزایش غلظت سدیم در بخش هوایی گیاه Plantagoovata با افزایش شوری در محیط رشد گیاه مشاهده شد. بر اساس نتایج حاصل از این پژوهش گیاه P . ovata توانایی رشد در محیط های با شوری بالا را داراست و به عنوان یک گیاه دارای خواص دارویی مهم می تواند در استفاده بهینه از زمین های شور وپالایش آن ها در افزایش بهره وری اقتصادی مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.