مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف کینتین بر ویژگی های کیفی بذر سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف کینتین بر ویژگی های کیفی بذر سویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف کینتین بر ویژگی های کیفی بذر سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف کینتین بر ویژگی های کیفی بذر سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف کینتین بر ویژگی های کیفی بذر سویا :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

جهت ارزیابی تاثیر مدت زمان پرایمینگ با غلظت های مختلف کینتین بر ویژگی های کیفی بذر سویا آزمایشی به صورت طرح کاملا در موسسه ثبت و گواهی بذر ونهال کرج انجام گرفت. در این آزمایش دو عامل L تصادفی با سه تکرار روی بذور سویای رقم ۱۷ ۰ میلی مولار و تیمار آب مقطر(هیدروپرایمینگ) و هم چنین مدت زمان قرار /۶ ،۰/۵ ،۰/۴ ،۰/۳ ،۰/۲ ،۰/ غلظت کینتین که شامل ۱ گرفتن بذور در محلول پرایمینگ (کینتین) که شامل سه و شش ساعت بودند مورد بررسی قرار گرفتند و به دلیل وجود تیمار بدون پرایمینگ و در نتیجه بدون زمان پرایمینگ به عنوان شاهد، از طرح کاملا تصادفی استفاده شد. نتایج آزمایش نشان می دهد که مدت ۰ میلی مولار با بهبود صفاتی همچون گیاهچه / زمان سه ساعت پرایمینگ با کینتین نسبت به شش ساعت برتری داشته است و غلظت ۳ نرمال، طول گیاهچه، طول ریشه چه ، وزن خشک ریشه چه و وزن تر گیاهچه و ریشه چه، شاخص طولی و شاخص وزنی بنیه گیاهچه بیشترین تاثیر مثبت را در بهبود ویژگی های کیفی مربوط به جوانه زنی بذر سویا داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.