مقاله تأثیر آزمون سرما و اندازه بذر بر درصد جوانهزنی بذور تولید شده در مناطق عمده تولید بادام زمینی در گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر آزمون سرما و اندازه بذر بر درصد جوانهزنی بذور تولید شده در مناطق عمده تولید بادام زمینی در گیلان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آزمون سرما و اندازه بذر بر درصد جوانهزنی بذور تولید شده در مناطق عمده تولید بادام زمینی در گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آزمون سرما و اندازه بذر بر درصد جوانهزنی بذور تولید شده در مناطق عمده تولید بادام زمینی در گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آزمون سرما و اندازه بذر بر درصد جوانهزنی بذور تولید شده در مناطق عمده تولید بادام زمینی در گیلان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر آزمون سرما و اندازه بذر بر درصد جوانهزنی بذور تولید شده در مناطق عمده تولید بادام زمینی در گیلان، تودههای از بذرهای بادام زمینی تولید شده در مناطق نقرهده و امشل واقع در شهرستان آستانه اشرفیه تهیه شد. جهت انجام آزمون جوانهزنی استاندارد و آزمون سرما، آزمایشی به صورت فاکتوریل سه عاملی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به اجرا درآمد. عامل اول منطقه در دو سطح (نقرهده و امشل)، عامل دوم نوع آزمون در دو سطح (آزمون جوانهزنی استاندارد و آزمون سرما) و عامل سوم اندازه بذر در سه سطح (بیشتر ۰ گرم) بودند. نتایج نشان داد که بین بذور تهیه شده از مناطق نقرهده و امشل از لحاظ / ۰ گرم و ۱ گرم و کمتر از ۸ / از ۱ گرم، بین ۸ درصد جوانهزنی عادی تفاوت آماری معنیداری وجود داشت. از این لحاظ تفاوت آماری بین آزمون جوانهزنی استاندارد و آزمون سرما بدست آمد. همچنین اثر متقابل نوع آزمون و نمونههای تهیه شده از دو منطقه بر درصد جوانهزنی عادی معنیدار بود که بیشترین میانگین درصد جوانهزنی عادی متعلق به بذرهای تهیه شده از روستای امشل در آزمون جوانهزنی استاندارد (p<0/01) %85/83 ) و کمترین میانگین درصد جوانهزنی عادی مربوط به بذرهای تولید شده در روستای نقرهده در شرایط آزمون سرما ) %۲۱/۵۰ ) بود. )

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.