مقاله بررسی اثرات روش های مختلف مصرف پتاسیم و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم آبی در منطقه ساوجبلاغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات روش های مختلف مصرف پتاسیم و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم آبی در منطقه ساوجبلاغ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات روش های مختلف مصرف پتاسیم و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم آبی در منطقه ساوجبلاغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات روش های مختلف مصرف پتاسیم و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم آبی در منطقه ساوجبلاغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات روش های مختلف مصرف پتاسیم و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم آبی در منطقه ساوجبلاغ :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی اثرات رو شهای مختلف کوددهی پتاسیم و نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی گندم آبی، آزمایشی در سال ۱۳۸۹ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی با ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی در منطقه – زراعی ۱۳۸۸ ساوجبلاغ به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایشی شامل ۳ سطح مصرف خاکی پتاسیم و نیتروژن و ۲ سطح مصرف محلول پاشی این دو عنصر بوده است. نتایج کاربرد هیچ کدام از تیمارها بر روی درصد پروتئین و تعداد پنجه اثر معنی داری را نشان نداد. مصرف خاکی کود پتاسیم موجب افزایش معن یدار اجزای عملکرد، محتوای جذب پتاسیم و نیتروژن در دانه و غلظت پتاسیم و نیتروژن در دانه و اندام هوایی و تعداد پنجه بارور گردید در صورتیکه کاربرد خاکی کود نیتروژن موجب افزایش معن یدار اجزای عملکرد، محتوای جذب پتاسیم و نیتروژن در دانه و غلظت پتاسیم و نیتروژن در دانه و اندام هوایی گردید. همچنین نتایج نشان داد که کاربرد عنصر پتاسیم به صورت محلول پاشی در مقایسه با شاهد، موجب افزایش معن یدار عملکرد دانه، وزن هزاردانه، محتوای جذب پتاسیم و نیتروژن در دانه و غلظت پتاسیم و نیتروژن در دانه و اندام هوایی گردید در صورتیکه کاربرد عنصر نیتروژن به صورت محلو لپاشی موجب افزایش معن یدار غلظت پتاسیم و نیتروژن در دانه و اندام هوایی و محتوای نیتروژن در دانه گردید. نتایج حاصل از این آزمایش نشان دهنده این است که بین عناصر پتاسیم و نیتروژن برهم کنش منفی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.