مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، در مرحله جوانه زنی پنج گیاه دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، در مرحله جوانه زنی پنج گیاه دارویی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، در مرحله جوانه زنی پنج گیاه دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، در مرحله جوانه زنی پنج گیاه دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری، در مرحله جوانه زنی پنج گیاه دارویی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

به منظور برسی تحمل به شوری ۵ گیاه دارویی، (کنف، کاسنی ،شاهدانه، رازیانه و باباآدم) در مرحله جوانهزنی ،آزمایش ۲۰۰ میلی مولار با سه تکرار در شرایط ،۱۰۰، ۵۰، درقالب طرح کاملا تصادفی ، با یک فاکتورتنش شوری ،در چهار سطح( ۰ آزمایشگاه اجرا گردید . برای ایجاد سطوح شوری از کلرید سدیم خالص و آب مقطر استفاده شد. اندازه گیری درصد و سرعت جوانه زنی در پتری دیش و مطالعه رشد گیاهچه (طول ریشهچه و ساقهچه ) در داخل کاغذ واتمن انجام شد. نتایج نشان داد که در غلظت ۲۰۰ میلی مولار گیاهان، رازیانه و با باآدم جوانه زنی نداشت. و گیاهان، کنف، کاسنی وشاهدانه در سطح شوری ۲۰۰ میلی مولارکلرید سدیم اختلاف معنی داری نشان دادند. نتایج نشانگر عکس العمل متفاوت این گیاهان به سطوح شوری میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.