مقاله بررسی فلزات پایه در ناحیه چلمبر- ده بالا(جنوب غرب بوئین زهرا) باتکیه بر روشهای ژئوشیمیایی و سامانه اطلاعات مکانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فلزات پایه در ناحیه چلمبر- ده بالا(جنوب غرب بوئین زهرا) باتکیه بر روشهای ژئوشیمیایی و سامانه اطلاعات مکانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فلزات پایه در ناحیه چلمبر- ده بالا(جنوب غرب بوئین زهرا) باتکیه بر روشهای ژئوشیمیایی و سامانه اطلاعات مکانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فلزات پایه در ناحیه چلمبر- ده بالا(جنوب غرب بوئین زهرا) باتکیه بر روشهای ژئوشیمیایی و سامانه اطلاعات مکانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فلزات پایه در ناحیه چلمبر- ده بالا(جنوب غرب بوئین زهرا) باتکیه بر روشهای ژئوشیمیایی و سامانه اطلاعات مکانی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

طرح مطالعاتی پیش رو در منطقه چلمبر- ده بالا واقع در جنوب نقشه زمین شناسی ۱:۱۰۰۰۰۰ خیارج( دانسفهان) و جنوب شهرستان بوئین زهرا با هدف بررسی مناطق امید بخش فلزی انجام گرفت. بدین منظور با استفاده از نتایج آنالیزهایدستگاهی که در بانک اطلاعات اولیه ناحیه مطالعاتی وجود داشت و با استفاه از پردازش های صورت گرفته،هم پوشانی عناصر با اعمال فرآیند درون یابی انجام گرفت. در ادامه برای تمامی عناصر و معیارهای ژئوشیمیایی ناحیه اقدام به اعمالکلاسه بندی با لحاظ کردن ۵ کلاس با شماره های ۱ تا ۵ گردید. در اعمال این نوع پردازش از تغییرات دو کمیت آماری میانگین و انحراف معیار بهره برده شد. در نتیجه فرآیند جدایش جوامع ژئوشیمیایی زمینه،آستانه،بی هنجاری مربوط به ۹ عنصر ژئوشیمیایی موجود به تفکیک صورت گرفت و فایل شبکه ای شده تولید شد و به منظور ارزیابی و تفسیر داده هایژئوشیمیایی،تکنیک ها و تحلیل های آماری به کار گرفته شد. بدین منظور ابتدا ماتریکس همبستگی بین عناصر موجود تعیین گردید،هیستوگرام ها،منحنی توزیع فراوانی تجمعی،دیاگرام های پراکندگی رسم گردید و با هدف دست یافتن به مکانی جهت طبقه بندی هر چه مناسب تر متغیرها و یا نمونه ها از روش آنالیز خوشه ای استفاده شد. مطابق با تحلیل پردازشهای صورت گرفته الگوی پیش داوری در مناطق امیدبخش با تکیه بر پتانسیل اکتشاف مقدماتی کانی های فلزی تهیه شد که این الگو مبتنی بر منطق بولین می باشد. در خاتمه چند منطقه به عنوان مناطق امید بخش فلزی شناسایی و معرفی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.