مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا در منطقه شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا در منطقه شیراز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا در منطقه شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا در منطقه شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا در منطقه شیراز :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور مطالعه روابط علی و معلولی برخی صفات مورفولوژیکی و عملکرد دانه در کلزا آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل ۱۳۸۸ به اجرا درآمد. صفات مورد – تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروز آباد در سال زراعی ۸۹ بررسی عبارت بودند از: عملکرد دانه در متر مربع، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، ارتفاع بوته، تعداد غلاف در ساقه اصلی، طول غلاف، عملکرد دانه در بوته، تعداد دانه در غلاف، شاخص برداشت، وزن صددانه، تعداد غلاف در ساقه فرعی و تعداد ساقه فرعی. نتایج تجزیه و تحلیل واریانس صفات نشان داد که صفات عملکرد دانه در متر مربع، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، ارتفاع بوته، تعداد ۰ معنی دار بودند. میزان / ۰ و ۰۱ / غلاف در ساقه اصلی، تعداد دانه در غلاف، وزن صددانه و تعداد ساقه فرعی در سطح احتمال ۰۵ عملکرد دانه در متر مربع به عنوان متغیر وابسته و سایر صفات به عنوان متغیر مستقل در نظر گرفته شد. در رگرسیون گام به گام صفات نیز صفت وزن صددانه وارد مدل شده و نتایج همبستگی صفات نیز نشان داد که صفت عملکرد دانه در متر مربع فقط با وزن صددانه دارای همبستگی مثبت و معنی داری است. همچنین در بررسی های حاصل از تجزیه به عامل ها ۵ فاکتور اول بیش از ۸۳ درصد از واریانس را توجیح کرده و از نظر ماتریس عاملی دارای قابلیت بیشتری بودند. فاکتورهای برتر به ترتیب به نام های فاکتور رسیدگی فیزیولوژیک، فاکتور غلاف – ساقه، فاکتور غلاف، فاکتور شاخص و فاکتور عملکرد دانه نامگذاری شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.