مقاله بررسی اثرضدباکتریایی نانوذره TiO2 برتعدادی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرضدباکتریایی نانوذره TiO2 برتعدادی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرضدباکتریایی نانوذره TiO2 برتعدادی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرضدباکتریایی نانوذره TiO2 برتعدادی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرضدباکتریایی نانوذره TiO2 برتعدادی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

نانوذرات به عنوان نسل جدیدی از مواد ضدمیکروبی کاربرد فراوانی دارد از آنجا که کنترل باکتری ها مخصوصا باکتریهای بیماریزا درمواد غذایی ازاهمیت خاصی برخوردار است لذا راه هایی جهت کنترل آنها درمواد غذایی ضروری می باشد لیستریا منوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس از باکتریهای بیماریزا با منشا غذایی بسیار رایج با بیماریهای قابل توجه هستند هدف ازاین مطالعه بررسی اثر ضدمیکروبی نانوذره TiO2 برعلیه این دو باکتری بیماریزا برای بدست آوردن غلظت مناسب آن جهت استفاده در بسته بندی های ضدباکتریایی مواد غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.