مقاله بررسی اصلاح خواص پلی ساکاریدهای کاربردی در صنایع غذایی با استفاده از تکنولوژی پلاسما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اصلاح خواص پلی ساکاریدهای کاربردی در صنایع غذایی با استفاده از تکنولوژی پلاسما دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اصلاح خواص پلی ساکاریدهای کاربردی در صنایع غذایی با استفاده از تکنولوژی پلاسما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اصلاح خواص پلی ساکاریدهای کاربردی در صنایع غذایی با استفاده از تکنولوژی پلاسما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اصلاح خواص پلی ساکاریدهای کاربردی در صنایع غذایی با استفاده از تکنولوژی پلاسما :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پلی ساکاریدها طیف وسیعی از مواد مورد استفاده در صنعت غذا و دارو تشکیل می دهند با توجه به نیازهای روز افزون و افزایش بهره وری و کاربردهای مختلف مواد غذایی روش های اصلاحی متعددی بوجود امده است. استفاده از تکنولوژی پلاسما به عنوان یک تکنیک نوین پیشرفته در صنعت غذا بطور چشمگیری در حال توسعه می باشد. و طبیعتا بررسی ابعاد مختلف این تکنولوژی بر روی موادی که کاربرد بیشتری دارند در الویت قرار می گیرد. از این رو تاثیر گونه های پلاسما بر روی پلی ساکاریدهایی از قبیل نشاسته ، گزانتان، پکتین، ارابینو گزیلان و همی سلولز و نتایج بدست امده مانند تغییرات در سطح گرانول، تغییرات وزن مولکولی، قابلیت انحلال و ابگریزی، واکنش پذیریو; در نتیجه این تکنولوژی در این مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.