مقاله تاثیر مدت زمان گرمادهی پخت نانوذراتاکسید روی و برخواص حسگری بخار اتانول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر مدت زمان گرمادهی پخت نانوذراتاکسید روی و برخواص حسگری بخار اتانول دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مدت زمان گرمادهی پخت نانوذراتاکسید روی و برخواص حسگری بخار اتانول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت زمان گرمادهی پخت نانوذراتاکسید روی و برخواص حسگری بخار اتانول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مدت زمان گرمادهی پخت نانوذراتاکسید روی و برخواص حسگری بخار اتانول :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
دونوع نانوذره اکسید روی خالص با اندازه های مختلف با استفاده از روش حالت جامد واکنش انفجاری روش پیرولیتیک تولید شده اند اندازه و ویژگیهای ساختار بلوری این دو نوع ذره توسط دستگاه پراش پرتو (XRD) X مورد بررسی قرارگرفت الگوهای پراش پرتوX تشکیل فاز ورتزایتWurtzite) نانوذرات را تایید می کنند اندازه یکی از نمونه ها ۹/۶nm و اندازه نمونه دیگر ۵۱/۵nm است حساسیت این دو نوع نانوذره ه عنوان تابعی از دما و غلظت بخار اتانول مورد بررسی قرارگرفت تحلیل داده ها نشان میدهد که بدمای کار بهینه حسگرهاینانو ذرات اکسید روی خالص به بخار اتانول به ترتیب ۳۲۸ و ۳۴۸ درجه سانتیگراد است که با کوچکترشدن اندازه ذره دمای کارنیز کمتر شده است ودیگر خواص اعم از حساسیت حسگر زمان پاسخ و زمان بازیابی و غلظت اشباع و انرژی فعالسازی با کوچکتر شدن اندازه نانوذره بهبود پیدا کردها ست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.