مقاله بررسی تغییرات فصلی تولید و مصرف گیاهان مرتعی در مراتع منطقه باب زنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات فصلی تولید و مصرف گیاهان مرتعی در مراتع منطقه باب زنگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فصلی تولید و مصرف گیاهان مرتعی در مراتع منطقه باب زنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فصلی تولید و مصرف گیاهان مرتعی در مراتع منطقه باب زنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فصلی تولید و مصرف گیاهان مرتعی در مراتع منطقه باب زنگی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هر یک از گونه های مرتعی در ماه های فصل چرا و سال های مختلف تولید معینی دارد. دام چرنده نیز در هر مقطع از فصل چرا وسال های مختلف مقدار علوفه معینی مصرف می کند که بر حسب رایط و نژاد های مختلف متفاوت می باشد.. بدون شناخت خصوصیات تولیدی گیاهان و میزان مصرف علوفه یک مرتع در طول دوره چرا برنامه ریزی و مدیریت مرتع و دام مقدور نمی باشد. علیرغم وجود اطلاعات کلی در مورد مدیریت چرا، هنوز کار علمی مشخصی دراین رابطه در کشور صورت نگرفته است. بمنظور بررسی خصوصیات رویشی و تولیدی و میزان مصرف علوفه گیاهان در مراحل مختلف فنولوژی توسط انواع دام و کلاسهای سنی و جنسی آنها در مراتع منطقه باب زنگی به مرحله اجرا گذاشته شده است. برای تعیین تولید کمی گونه ها از روش قطع و توزین و برای تعیین مقدار مصرف با اندازه گیریقسمتهای چریده شده هر گونه در خارج پلات با موجودی همان قسمت در داخل پلات استفاده می شود. سرانجام تغییرات تولید و مصرف علوفه در زمان های مختلف با مقایسه میانگین ها مورد بررسی آماری قرار می گیرد. اثر عواملمحیطی بر تغییرات تولید مورد بررسی قرار می گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.