مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی زرشک بر روی پایداری روغن سویا :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این پژوهش عصاره متانولی میوه زرشک به کمک دستگاه اولتراسوند استخراج شده است. و در ادامه اثر اضافه کردن عصاره متانولی میوه زرشک بر روی پایداری روغن سویا بررسی شد. برای بهینه سازی فرایند در آزمون ها ۳ فاکتور زمان ) ۱۱،۱ و ۲۱ دقیقه( ، شدت صوت ) ۰۷،۴۷ و ۱۷۷ ( و نسبت نمونه به حلال ) ۳۱،۲۷ و ۱۷ ( بررسی شد.جهت ارزیابی مقاومت حرارتی روغن سویا که حاوی مقادیر متفاوتی از عصاره ی متانولی بود از آزمون رنسیمت استفاده شد. برای رسیدن به عصاره ای با حداکثر قدرت پایدارکنندگی در محیط روغن سویا ، شرایط بهینه استخراج با اولتراسوند در زمان ۲۱ دقیقه ، شدت صوت ۲۲ و نسبت نمونه به حلال ۴۷ به دست میآید. که در این حالت مدت زمان پایداری روغن h 6/0 می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.