مقاله اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شرایط نامناسب تولید نان های سنتی از جمله نان سنگک در کشور، منجر به ضایعات بالای آن در نتیجه ی بیاتی و فساد میکروبی می شود. یکی از راهکارهای مؤثر در زمینه ی به تعویق انداختن بیاتی محصولات نانوایی، نیم پخت کردن آن ها تا قبل از مرحله تغییر رنگ پوسته و نگهداری آن ها به صورت منجمد و یا بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده می باشد. در این تحقیق، تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (CO2100%، : %۵۰ N2 CO250% و : %۷۵N2 CO225%) بر رشد میکروبی و بیاتی نان سنگک نیم پخته طی ۲۱ روز نگهداری در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که بهترین ترکیب گازی در جلوگیری از رشد میکروب ها، CO2 100% می باشد. از نظر سفتی بافت، تفاوتی مابین این سه ترکیب مشاهده نشد. این تحقیق در سال تحصیلی ۹۰-۸۹ و در آزمایشگاه های گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.