مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پوشش و روش های خشک کردن بر خصوصیات کیفی و مدت نگهداری سیب خشک شده به روش اسمزی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

فرایند اسمزی بعنوان یک پیش فرایند آبگیری قبل از روشهای خشک کردن تکمیلی باعث بهبود خصوصیات کمی و کیفی مواد غذایی می شود استفاده از روشه ای خشک کردن با درجه حرارت پایین باعث افزایش قابلیت ماندگاری محصولات می شود پوشش خوراکی بعنوان یک راه حل مناسب برای کاهش جذب مواد جامد اسمزی بکار می رود که درحفظ ساختار و قابلیت نگهداری محصولات تاثیر بسزایی دارد دراین مطالعه تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز قب لا زفرایند اسمزی با محلول ساکارز ۵۰ درصد و دو روش خشک کردن هوای گرم ۶۰ درجه سرعت ۱/۵ متر برثانیه و انجمادی درجه حرارت ۵۰- و ۴۰- و فشار ۰/۰۲۷ -۰/۰۱۷ میلی بار برویژگیهای کمی وکیفی حلقه های سیب رقم گلدن دلیشس شامل PH دانسیته واحد رنگ مقاومت بافت بعد از خشک شدن مورد ارزیابی قرارگرفت همچنین آزمون ارزیابی حسی رنگ و بافت نمونه ها درمدت نگهداری ۲ ماه انجام شد درنتیجه این مطالعه بهترین نمونه ها بعد ازخشک شدن و طول مدت نگهداری نمونه ها پوشش دار و خشک شده به روش انجمادی بوده استکه در ارزیابی حسی انجام شده نیز این نتیجه نشان داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.