مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه های چای ترش (Hibiscus Sabdariffa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه های چای ترش (Hibiscus Sabdariffa) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه های چای ترش (Hibiscus Sabdariffa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه های چای ترش (Hibiscus Sabdariffa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه های چای ترش (Hibiscus Sabdariffa) :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور بررسی آثار تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه های چای ترش، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در آزمایشگاه تحقیقات دانشگاه همدرد هندوستان در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل ۴ سطح غلظت های نمک کلرید سدیم (۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مولار) بود. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه و طول ریشه چه، بنیه ی بذر و همچنین بیشترین وزن تر و خشک گیاهچه مربوط به تیمار شاهد بود. همچنین در غلظت های ۱۰۰ میلی مول به بالا جوانه زنی بسیار کاهش یافت به طوری که در غلظت ۱۵۰ میلی مولار جوانه زنی متوقف شده، که این کاهش در میزان جوانه زنی بیانگر حساسیت این گیاه به شوری است و بنابراین برای کشت در مناطق با خاک های شور توصیه نمی گردد. کلیه داده های حاصل با استفاده از نرم افزار SAS تجزیه و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن در سطح احتمال ۵ درصد انجام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.