مقاله ارزیابی تاثیر حرارت دهی با مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر حرارت دهی با مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی روغن سویا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر حرارت دهی با مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر حرارت دهی با مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر حرارت دهی با مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی روغن سویا :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

دراین پژوهش تاثیر حرارتی مایکروویو برخصوصیات شیمیایی روغن سویا مورد بررسی قرارگرفت فاکتورهای مورد بررسی عبارت بودند از تاثیر نوع آنتی اکسیدان اسید گالیک و کوئرستین در دو سطح ۱۰۰ و ۲۰۰ ppm برعدد پراکسید اسیدهای چرب آزاد و عدد یدی درطی فراوری بهروش مایکروویو به مدت ۳۲ دقیقه نتایج بدست آمده از میزان اسید های چرب آزاد برحسب اسید لینولئیک نشان میدهد درصد اسیدهای چرب آزاد درتمامی تیمارهای مورد آزمون درطی حرارت دهی با مایکروویو افزایش یافته است و میزان اندیس پراکسید نیز درتمامی نمونه ها با افزایش زمان حرارت دهی افزایش یافته است براساس نتایج حاصل از مقایسه میانگین تغییرات اندیس یدی درتیمارهای مورد آزمون چنین استنباط می شود که هیچ یک از تیمارهای آنتی اکسیدانی مورد استفاده نتوانسته اند برکاهش درجه غیراشباعی روغن در طی حرارت دهی با مایکروویو اثر بازدارنده داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.