مقاله تحلیل ابعاد اجتماعی- اقتصادی بافت های فرسوده شهر کرمانشاه با استفاده از GIS (مطالعه موردی: محله سید جمال الدین جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل ابعاد اجتماعی- اقتصادی بافت های فرسوده شهر کرمانشاه با استفاده از GIS (مطالعه موردی: محله سید جمال الدین جنوبی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ابعاد اجتماعی- اقتصادی بافت های فرسوده شهر کرمانشاه با استفاده از GIS (مطالعه موردی: محله سید جمال الدین جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ابعاد اجتماعی- اقتصادی بافت های فرسوده شهر کرمانشاه با استفاده از GIS (مطالعه موردی: محله سید جمال الدین جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ابعاد اجتماعی- اقتصادی بافت های فرسوده شهر کرمانشاه با استفاده از GIS (مطالعه موردی: محله سید جمال الدین جنوبی) :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

یکی از مهم ترین مشکلاتی که در مورد اغلب بافت های فرسوده و مرکزی شهری با سابقه کهن قابل تشخیص است، مسأله بروز تغییرات ناخواسته و مستمر در ترکیب اجتماعی ساکنای این قبیل بافت هاست. هجوم و اسکان قشرهای کم درآمد، مهاجر، سالخورده و آسیب پذیر جامعه در بافت های قدیمی، فرسودگی بیشتر بافت و تخلیه سکونتگاه ها و ایجاد بستری برای تجمع معتادان و افزایش ناهنجاری های اجتماعی از جمله معضلات این گونه بافت هاست. ساختار جمعیتی- اجتماعی این گونه بافت ها که عمدتاَ شامل بازنشستگان، افراد بیکار، افراد دارای مشاغل غیررسمی، خانوارهای تهیدست با ضریب تاکفل بالا، خانوارهای دارای سرپرست زن و افراد سالخورده و ناتوان، روی هم رفته گروه هایی است که از نظر اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی ضعیف اند. بنابراین عدم توانایی ساکنین از لحاظ اقتصادی و اجتماعی برای مشارکت در امور محله از یکسو، کیفیت پایین ابنیه و آشفتگی و ناکارآمدی شبکه ارتباطی و کمبود خدمات و تسهیلات و ; از سوی دیگر، شرایط نامناسبی را برای زندگی ساکنین بافت های قدیمی به وجود آورده است. هدف این پژوهش شناخت و بررسی پایگاه اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی ساکنین بافت قدیم و فرسوده محله سید جمال االدین جنوبی(از محلات قدیمی و ساختار اولیه شهر کرمانشاه) در نابسامانی و فرسودگی بیش تر کالبدی- فضایی محدوده مورد نظر است. روش جمع آوری اطلاعات بر مبنای مطالعات کتابخانه ای، اسنادی و نیز میدانی(پرسشنامه ای ) و نوع تحقیق کاربدی- توسعه ای و روش مطالعه ترکیبی از روش های توصیفی – تحلیلی، علی و پیمایشی است. برای تجزیه و تحلیل داده ها (پرسشنامه ) از نرم افزار ۱۶ Spss و در جهت تهیه و آنالیز نقشه ها از نرم افزار Arc GIS 9.3 استفاده شده است. نتایج این پژوهش نشان می دهد که ۵۷ درصد مسائل و مشکلات محله ناشی از مشکلات اجتماعی- اقتصادی و فرهنگی است و عمده ترین آن ها مربوط به وجود افراد معتاد، تزریقی، الکی و فقر و بیکاری شدید در محله می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.