مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

میوه سنجد حاوی مقادیر قابل توجهی ترکیبات فلاونوئیدی سیتواسترول کربوهیدرات اسید فنلیک و اسید آسکوربیک است همچنین حاوی املاح پتاسیم منیزیم سدیم آهن کلسیم روی می باشد و منبع غنی از اسیدهای چرب مانند اسید لینولئیک اسید پالمیتولئیک اسید پالمیتیک است میوه این گیاه دردرمان زخم معده تهوع استفراغ اسهال نفخ شکم مورد استفاده قرار میگیرد تحقیقات اخیر حاکی ا زخواص درمانی این گیاه و میوه آن به عنوان عامل ضددرد دربیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید است از طرفی با توجه به خواص دارویی و تغذیه ای سنجد تحقیقات در زمینه کاربرد آن در صنایع غذایی بهعنوان یک افزودنی مناسب از اهمیت خاصی برخوردار است درتحقیق حاضر خصوصیاتکمی و کیفی ارد کامل سنجد به منظور استفاده درصنایع غذایی مورد بررسی قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.