مقاله ارزیابی مقدار هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی بروش الایزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقدار هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی بروش الایزا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقدار هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی بروش الایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقدار هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی بروش الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقدار هیستامین در نمونه های کنسرو ماهی بروش الایزا :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

مسمومیت هیستامینی ( اسکرومبوئیدی ) یک مسمومیت شیمیائی غذازاد است که دراثر خوردن ماهی یا انواع فراورده های ماهی مانند کنسرو ماهی ایجاد می شود . هیستامین یکی از مهمترین آمین های بیوژنیک است تشکیل سم اسکرومبوئید بوسیله باکتری های مولد هیستامین در اثر دی کربوکسیلاسیون اسید آمینه هیستیدین موجود در بافت عضلانی ماهیان تولید میشود .. هیستامین بشدت پایدار است در فرایندهایی مانند کنسرو سازی ، انجماد یا پختن از بین نمیرود سازمان غذا و دارو آمریکاFDA راهنمایی در رابطه با سطح عمل مردود ۵۰ppm در هر نمونه را برای ماهی تن و فراورده های ماهی ارایه نموده است استاندارد بین المللی کدکس غذایی برای ماهی هیستامین را بعنوان شاخصبهداشت معرفی نموده و حداکثر غلظت هیستامین از ۱۰۰ ppmنباید بیشتر باشد .در این مطالعه میزان هیستامین در ۷۰ نمونه کنسرو ماهی که از سوپرمارکتهای سطح مشهد از ۱۲ برند تجاری مختلف و در نیمه دوم سال ۱۳۸۹ نمونه برداری شده بود بروش الیزا با استفاده از کیت وروتوکس نئوژن امریکا تعیین غلظت گردید . در ۹۰ % نمونه ها مقدار هیستامین در حد مجاز و کمتر از ۵ ppm عیین گردید. در ۱۰ % نمونه ها هیستامین بیشتر از ۵ ppm مجاز در مقایسه با قوانین FDA تشخیصداده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.