مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین پژوهش تولید پاستیل میوه ای برپایه آلو مورد مطالعه قرارگرفت و ۱۳ فرمول از آن براساس سطح مرکب مرکزی تولید گردید متغیرهای مستقل میزان ژلاتین دردامنه ۳/۸۵ تا ۶/۹۲ و میزان نشاسته دردامنه صفر تا ۳/۸۵ و متغیرهای وابسته ارزیابی بافت و پذیرش طعم بودند ارزیابی حسی براساس سنجش ویژگیهای اصلی رنگ بافت طعم و پروفایل بافت با استفاده از مقیاسهای تعریف شده انجام شد و برای آنالیز پارامترهای حسی از روش تجزیه به مولفه های اصلی استفاده گردید نتایج حاصل همبستگی قوی و مثبتی بین پذیرش بافت و طعم نمونه ها با پذیرش کلی نشان داد مدلهای حاصل از طرح مرکب مرکزی نشان داد سختی بافت با درصد نشاسته مصرفی رابطه عکس و با درصد ژلاتین رابطه مستقیم دارد و ژلاتین برپیوستگی بافت تاثیر مثبتی گذاشته است بالاترین پذیرش بافت مربوط به نمونه ای با ۳/۸۵ درصد نشاسته و ۴/۳ درصد ژلاتین بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.