مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیرهیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

دراین پژوهش تولید پاستیل میوه ای برپایه آلو مورد مطالعه قرارگرفت و ۱۳ فرمول از آن براساس سطح مرکب مرکزی تولید گردید متغیرهای مستقل میزان ژلاتین دردامنه ۳/۸۵ تا ۶/۹۲ و میزان نشاسته دردامنه صفر تا ۳/۸۵ و متغیرهای وابسته ارزیابی بافت و پذیرش طعم بودند ارزیابی حسی براساس سنجش ویژگیهای اصلی رنگ بافت طعم و پروفایل بافت با استفاده از مقیاسهای تعریف شده انجام شد و برای آنالیز پارامترهای حسی از روش تجزیه به مولفه های اصلی استفاده گردید نتایج حاصل همبستگی قوی و مثبتی بین پذیرش بافت و طعم نمونه ها با پذیرش کلی نشان داد مدلهای حاصل از طرح مرکب مرکزی نشان داد سختی بافت با درصد نشاسته مصرفی رابطه عکس و با درصد ژلاتین رابطه مستقیم دارد و ژلاتین برپیوستگی بافت تاثیر مثبتی گذاشته است بالاترین پذیرش بافت مربوط به نمونه ای با ۳/۸۵ درصد نشاسته و ۴/۳ درصد ژلاتین بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.